Frank Beurskens en Marijke Castelijns toegevoegd aan docententeam Musical 2.0 Zomerdagen

Nadat eerder al bekend werd gemaakt dat Rein van Duivenboden en Mark van Haasteren les komen geven tijdens de Musical 2.0 Zomerdagen, worden nu ook Frank Beurskens en Marijke Castelijns toegevoegd aan het docententeam.

De Musical 2.0 Zomerdagen worden deze zomervakantie op zaterdag 17 en zondag 18 augustus voor het eerst georganiseerd in Amsterdam. Geheel in Broadwaythema volgen deelnemers een lesprogramma boordevol musicalworkshops.Beide dagen kennen een eigen programma, daardoor is deelnemen mogelijk voor zowel één dag als het hele weekend. De Musical 2.0 Zomerdagen zijn toegankelijk voor alle leeftijden. Meer informatie en inschrijven kan op www.musical.nl/zomerdagen

Frank Beurskens

Frank Beurskens studeerde in 2004 af in Musicaltheater aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Na zijn studie maakte hij zijn opwachting in de musicalwereld met zijn rol in ‘Doornroosje’. Daarna volgden onder andere ‘Beauty and The Beast’, ‘De Producers’, ‘War Horse’, ‘Fame’, ‘Footloose’, ‘Mary Poppins’, ‘The Little Mermaid’ en opnieuw ‘Beauty and the Beast’. Frank is een veelgevraagd dancecaptain en geeft daarnaast les op diverse vakopleidingen.

Marijke Castelijns
Marijke Castelijns nam deel aan de voorlopleiding Klassiek Ballet (Fontys Hogeschool voor de Kunsten) en studeerde vervolgens af aan de Frank Sanders Akademie. Marijke werkte de afgelopen jaren als choreograaf, docent, regisseur en producent bij vele regionale en nationale producties. Vanaf september neemt ze tevens de danslessen op zich voor de Musical 2.0 Talentenklas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.