Fotowedstrijd The Bridges of Madison County

Fotowedstrijd The Bridges of Madison County

Met de onweerstaanbare zomermusical in zicht, organiseert Stichting Zonnehuis Muziektheater een fotowedstrijd. Stuur jouw foto in en maak kans op kaarten voor The Bridges of Madison County en een expositie plek in Het Zonnehuis!

Vrijkaarten en expositie van jouw foto

In de musical fotografeert Robert Kincaid (René van Kooten), voor National Geographic de mooiste bruggen over de hele wereld. Een leuke aanleiding om jullie een creatieve foto te laten schieten! Wil jij naar The Bridges Of Madison County en ook de unieke kans grijpen om jouw eigen foto de hele maand juni te zien hangen in het prachtige Zonnehuis? Doe dan mee aan onze fotowedstrijd! De drie creatiefste foto’s, geselecteerd door René van Kooten en huisfotograaf Bob Bronshoff, worden tijdens de gehele speelperiode geëxposeerd in Het Zonnehuis.

Wat moet je doen?

Meedoen is simpel: maak een foto binnen het thema Grenzeloos. Grenzeloze liefde, grenzeloze natuur, grenzeloze generatie, grenzeloze kunst, grenzeloze ervaring – noem maar op. Een heel breed thema, dus wees creatief! Stuur uiterlijk op 12 mei jouw foto naar publiciteit@opusone.nl in de meest hoge resolutie met toelichting waarom jouw foto past binnen het thema (max. 100 woorden).

Over de musical
The Bridges of Madison County vertelt over de korte maar hevige romance tussen de huismoeder Francesca (Lone van Roosendaal) en de rondreizende fotograaf Robert (René van Kooten). Het zet hun beider wereld volledig op z’n kop. De musical is vanaf 2 juni te zien en is gebaseerd op de gelijknamige roman van Robert James Waller én film met Clint Eastwood en Meryl Streep.

Wie weet word jij één van de drie winnaars en bewonder jij straks jouw eigen foto in Het Zonnehuis tijdens jouw bezoek aan The Bridges of Madison County! Voor meer informatie kun je terecht op http://bridgesmusical.nl/fotowedstrijd/

The Bridges of Madison County | Van 2 juni t/m 2 juli exclusief in Theater Het Zonnehuis in Amsterdam

Fotografie: Bob Bronshoff

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.