Fotoreportage 5 jaar Musicalcamp

Fotoreportage 5 jaar Musicalcamp

Marc Ramaekers en zijn team zijn er zeker weer in geslaagd om een er fantastisch goed georganiseerd kamp van te maken.

Met dit jaar ook weer gast docenten, o.a Marleen van der Loo, Tony Neef en nieuw dit jaar, Dennis ter Vergert.

Midden in de bossen, in Loon op Zand, gewoon tussen de caravans van vakantiegangers, staan de jongeren te zingen, te dansen en te acteren. Er heerst een leuke, relaxte sfeer.

Het is een feest van erkenning, volgens Job, die al voor het 5e jaar aanwezig is. “Het is als thuis komen na al die jaren, en nog steeds leer ik elke keer weer bij.” Er zouden volgens hem wel nog meer jongens mogen komen. Tja, dat sommige jongens denken dat het kamp alleen voor homo’s zou zijn, ontkracht hij direct. Het is een kamp waar iedereen, homo of hetero, zijn passie voor musical/theater kan delen.

Danieke, wie op een musical opleiding in Den Haag zit, vindt de ontspannen sfeer waarin men les krijgt heel prettig, ook dat de ervaren mensen zoals Tony, Marleen en Dennis hun professionele kennis met hen willen delen. De goede, maar ook de minder leuke kanten van het vak.

Leeftijd voor het kamp maakt niet uit volgens Ciska(31). “Alles wordt naar niveau en leeftijd aangepast, zodat iedereen gewoon kan meekomen en alles op niveau kan volgen.” Voor haar is het een ontspanning dit kamp, daar zij in het normale leven een verantwoordelijk baan heeft in de zorg.

Eerste jaars Aditi, vond het eerst wel eng, maar werd gelijk in de groep opgenomen, daar zij alleen dans ervaring heeft, vindt ze het soms wel erg zwaar. Zij had per toeval het kamp op het internet gevonden, de filmpjes ervan bekeken en erg enthousiast geworden, dat er meerdere mensen waren waarmee zij haar passie voor musical kon delen.

Deel jij ook de passie voor theater/musical en lijkt het je leuk om dit te delen en te leren van anderen? Kijk dan op www.musicalcamp.nl

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.