Fien & Teun terug in het theater en op tv

Fien & Teun terug in het theater en op tv

Fien en Teun, het vrolijke boertje en boerinnetje, beleven weer nieuwe avonturen, zowel in het theater als op tv! Fien & Teun – Feest op de boerderij! Na het succes in theaterseizoen 2017-2018 keren Fien en Teun terug naar het theater met hun eigen, oerHollandse familievoorstelling ‘Feest op de boerderij’. De theatershow is exclusief te zien in Theater de Willem, Papendrecht (25 februari 2020),

Theater Gooiland, Hilversum (26 februari & 28 februari 2020) en Theater De Stoep, Spijkenisse (11 maart 2020). In de muzikale theatervoorstelling ‘Feest op de boerderij!’ beleven Fien en Teun de leukste avonturen met hun vriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe en Pim de hond. Bezoekers gaan langs bij de gezelligste boerderij in Molenwaard, op een hele bijzondere dag: Sebastiaan is jarig! Fien en Teun houden een feestje met lekker eten, cadeautjes en muziek. Maar, hoe maak je eigenlijk appelmoes? Of patat? En hoe groeien bloemetjes voor een mooi boeket? Samen met Fien en Teun leren de jongste theaterbezoekers en hun ouders zo van alles en meer over dieren, de natuur en het Hollandse landleven.

TV-serie Fien & Teun Sinds 23 december 2019 is alweer het derde seizoen van de tv-serie Fien & Teun te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL8. Ook deze week (maandag t/m vrijdag) zijn rond 11:10 uur nieuwe afleveringen van het kinderprogramma te bewonderen. Samen met Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond en hun schaapjes Mike en Molly beleven Fien en Teun elke dag weer een nieuw, spannend en leerzaam avontuur. Ze zingen graag vrolijke meezingliedjes en er worden vragen beantwoord als: Hoe wordt een rups een vlinder? Wat is bloem en hoe maak je het? En kan een sneeuwpop praten?

Uiteraard zijn Fien en Teun ook het hele jaar door te bezoeken bij Avonturenboerderij Molenwaard, het themapark in Groot-Ammers, Zuid-Holland.

Foto: Wim Lanser

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.