Femke Meines met nieuwe single terug naar zichzelf

Femke Meines met nieuwe single terug naar zichzelf

‘Smelt’ vanaf vrijdag verkrijgbaar

 

Misschien is het de leeftijd van de jonge zangeres Femke Meines of misschien heeft ze met al haar verschillende projecten veel meegemaakt de afgelopen jaren. Met de release van ‘Smelt’, haar nieuwe single, wilde Femke toch even helemaal terug naar zichzelf. ‘Smelt’ gaat over chocolade, iets waar ze heel gek van is, maar anderzijds natuurlijk ook over die ene jongen die ze heel leuk vindt en waar ze van smelt als hij voor haar staat. Een thema wat helemaal past binnen de belevingswereld van een 15-jairge en wat op haar lijf geschreven is.

 

Sinds Femke in 2012 AVRO’s Junior Songfestival won is er veel gebeurd. Ze treedt veel op, op grote en kleine events in het land, werkte samen met RTL, Disney Channel en Madurodam, kreeg een eigen kledinglijn waar ze een fotoshoot voor deed in Denemarken en ze was te zien bij SBS Sterren Springen. Femke is met miljoenen views op haar videochannels een ware YouTube hit: of het nu haar eigen filmpjes zijn of haar videoclips, alles wordt goed bekeken. Inmiddels is ze een professional en beweegt ze zich als een kameleon in de entertainment business. Binnenkort zal ze ook de eerste stappen maken als actrice. Medio juni is Femke op de buis te zien in de populaire kidsserie Brugklas, waar ze een hoofdrol in gaat spelen.

 

Waar Femke’s carrière heen moet, weet ze zelf nog niet helemaal zeker. Zingen, dansen, presenteren en acteren, ze vindt het allemaal even leuk en het gaat haar prima af. De komende jaren wil ze zich toeleggen op het ontwikkelen en ontdekken wat ze het liefste doet. Maar qua muziek: tóch even terug naar zichzelf, een liedje dat gaat over haar interesse van nu: chocolade en die ene leuke jongen.

 

‘Smelt’ is vanaf vrijdag verkrijgbaar en te beluisteren via iTunes, op Spotify en YouTube: http://smelt.femkemeines.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.