Feestelijke première voor Sesamstraat Live!

Feestelijke première voor Sesamstraat Live!

In Theater Gooiland in Hilversum is vandaag, zondag 10 november, de familiemusical ‘Sesamstraat Live!’ op feestelijke wijze in première gegaan. Een compleet uitverkochte zaal ging samen met Janouk Kelderman, bekend van het Klokhuis, én alle Sesamstraatvriendjes op een bijzonder avontuur.

Een extra bijzondere dag voor de première van Sesamstraat Live!, want op 10 november 2019 bestaat het merk Sesamstraat exact 50 jaar. Gehuld in een vrolijke Sesamstraat-outfit van Difuzed stonden de medewerkers de bezoekers in alle vroegte al op te wachten. Smullend van de chocoladekoekjes als échte Koekiemonsters vervolgden de kinderen vol spanning hun weg naar de theaterzaal om hun idolen te zien.

“Met Seamstraat Live! brengen wij de grootse, iconische helden van de Nederlandse televisie naar het theater. Tommie, Koekiemonster, Elmo, Pino, Bert & Ernie… ze zijn niet alleen helden van onze huidige jonge bezoekers, maar juist ook van heel veel ouders én grootouders. Sesamstraat is hét voorbeeld van tijdloos entertainment. De combinatie van educatie, zoals we dat gewend zijn van het tv-programma, met de herkenbare, vrolijke liedjes maakt deze familievoorstelling geschikt voor jong én oud”, aldus producent Michael van Hoorne.

Na afloop van de voorstelling kreeg de cast als dank een staande ovatie.

Sesamstraat Live! is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met Sesame Street en tourt tot en met 17 mei 2020 langs de Nederlandse theaters.

Foto: Nick van Ormondt

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.