Februari musicalmaand in DeLaMar

Februari musicalmaand in DeLaMar

Februari is dé musical maand van het DeLaMar Theater, nog nooit stonden er in één maand zo veel musicalsterren op het podium van de Wim Sonneveld zaal en de Mary Dresselhuys zaal. Onder andere Simone Kleinsma, Guido Spek, Jim Bakkum, Pearl Jozefzoon, Freek Bartels, Joanne Telesford en William Spaaij zijn te zien in verschillende voorstellingen en/of concerten.

Guido Spek zingt met o.a. Ferry Doedens & Jim Bakkum – ma 1 feb

Acteur Guido Spek, bekend van GTST en de musical Hartsvrienden, brengt een persoonlijk muzikaal programma. Samen met een live band en muzikale gasten zal hij een persoonlijk samengesteld programma ten gehore brengen met onder andere eigen nummers, maar ook hits van Frank Sinatra, Stephen Sondheim, Stevie Wonder en Nina Simone.

Simone! – di 2 & wo 3 feb (première)

Na twee succesvolle eigen theatershows en recente hoofdrollen in de musicals Sister Act en Moeder, Ik Wil Bij De Revue keert Simone Kleinsma solo terug naar het theater. Simone! is een intieme theatershow met een hoofdrol voor haar prachtige stem. Simone Kleinsma haalt herinneringen op uit haar omvangrijke carrière en deelt verrassende anekdotes.

Pumps & Penalties – za 6 & zo 7 feb

Drie vrouwen willen maar één ding: voetbalvrouw worden. Zij dromen van de roem, het geld en de knappe voetbalmannen. Hun plan werkt, maar de knapste voetballer wil niets van hen weten. In deze musical passeert iedereen die iets betekent in de voetbalwereld de revue: van Johan Cruijff tot Sylvie Meis.

Pearl Joan met gastoptredens van Shirma Rouse en Aïcha Gill – ma 8 feb

Tijdens dit persoonlijke concert zingt Pearl (bekend van de musicals Hairspray en Dreamgirls) het eerste liedje dat ze vroeger als kind leerde en presenteert ze ook haar gloednieuwe EP. Naast de zelfgeschreven popnummers van haar EP, komen er tijdens de avond allerlei genres voorbij. Van Andrea Bocelli tot Michael Jackson, van Aïda tot Jesus Christ Superstar en van Amazing Grace tot Taylor Swift.

Willem Ruis, de show van zijn leven – do 11 & vr 12 feb

Muzikaal spektakel over Nederlands grootste showmaster ooit. Willem Ruis; de show van zijn leven is een achtbaanrit door het leven van een van de grootste sterren die ons land ooit rijk is geweest. Een muzikaal spektakel over zijn opkomst en onvermijdelijke ondergang. Een portret, een ode, maar vooral een meeslepend verhaal over ambitie, liefde en gemis.

Amandla! Mandela – za 20 feb t/m zo 24 apr

Amandla! Mandela, de musical over Nelson Mandela, is in een geheel vernieuwde versie, met nieuwe muziek van Paul de Munnik exclusief te zien in DeLaMar. De musical, met feestelijke Zuid-Afrikaanse muziek van het Khayelitsha United Mambazo Choir, dans en zang, viert het leven, het werk en de nalatenschap van een man die een inspiratiebron was voor miljoenen mensen.

Musical Monday met Jim Bakkum – ma 22 feb

Jim Bakkum geeft tijdens een exclusief 3-gangendiner een eenmalig en uniek concert in de Dinerfoyer van het DeLaMar Theater. Kaarslicht, een heerlijk diner en een prachtig muzikaal programma zijn samen de ingrediënten voor een onvergetelijke avond uit. Tussen de gangen van het diner door zal Jim, onder begeleiding van pianist Bernd van den Bos, een persoonlijk samengesteld programma ten gehore brengen.

RENT in concert – ma 25 jan

Niet in februari, maar wel zeker de moeite waard! Met songs als Seasons of Love, One Song Glory en Take me or Leave me is Jonathan Larsons RENT één van de meest bekende musicals. Op 25 januari is het 20 jaar geleden dat Jonathan Larson (nog voor de première van RENT) stierf aan een aneurysma. Als eerbetoon aan Larson brengen bekende musicalsterren als Freek Bartels, Ruud van Overdijk en William Spaaij een concertversie van zijn meesterwerk.

Voor meer informatie: www.delamar.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.