FAMILIEVOORSTELLING WOESTIJNJASMIJNTJES NAAR OEROL

Een modern sprookje over moed en onschuld

14 t/m 23 juni vindt het jaarlijkse culturele festival Oerol plaats op Terschelling, waar de vijf sterren productie Woestijnjasmijntjes te zien zal zijn. 

Woestijnjasmijntjes, een coproductie van George & Eran Producties en de Toneelmakerij én de allereerste familievoorstelling van George & Eran Producties, is lovend ontvangen door de pers tijdens de theatertournee. George Elias Tobal (Aleppo, 1986) schrijft een persoonlijke toneeltekst over vluchten. Woestijnjasmijntjes laat op een poëtische, humorvolle manier een universele worsteling zien van een vader die zijn kind wil beschermen tegen de harde realiteit. Eran Ben-Michaël (1982) regisseert

George & Eran Producties 
George & Eran Producties is het theatergezelschap van George Elias Tobal en Eran Ben- Michaël. De makers achter o.a. de George & Eran lossen Wereldvrede op! trilogie en George & Eran worden racisten maken voorstellingen die midden in de maatschappij staan en over een wereldwijs, divers en veranderend Nederland gaan.
Onze voorstellingen zijn maatschappelijk geëngageerd, persoonlijk en bevinden zich op het snijvlak van toneel en stand-up. Met humor, zelfspot en relativering worden grote maatschappelijke thema’s terug gebracht tot menselijke proporties.
We vertellen verhalen die in een veranderend Nederland de urgentie hebben om verteld te moeten worden. Verhalen die kloppen aan de poorten van ons land, onze stad en onze buurt en een vanzelfsprekend onderdeel uitmaken van onze Nederlandse cultuur. Verhalen die door ons bloed stromen. Verhalen die iedereen meemaakt en die iedereen aangaan.

George & Eran Producties zijn sinds 2014 vaste gast op Oerol. 

de Toneelmakerij

De Toneelmakerij maakt theatervoorstellingen voor kinderen, jongeren en de volwassenen om hen heen. We zijn verhalenvertellers. We schrijven nieuwe toneelstukken, herschrijven oude en experimenteren met spannende theatervormen. De Toneelmakerij zit vol energie en is betrokken bij de wereld. Geen onderwerp is ons te groot. Onze voorstellingen ontroeren en dagen je uit je eigen verbeelding te gebruiken.
We komen uit Amsterdam en zoeken ons publiek overal op: in theaterzalen en klaslokalen in heel Nederland en België, op ruige locaties en in de wijken van onze stad. De Toneelmakerij is in Amsterdam huisgezelschap van Theater de Krakeling en Theater Bellevue.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.