Familievoorstelling Juf Roos komt met coronaproof drive-in theater naar het Breepark in Breda

Familievoorstelling Juf Roos komt met coronaproof drive-in theater naar het Breepark in Breda

Beleef de unieke drive-in theaterervaring op zaterdag 11 en zondag 12 juli

De populaire kinderhelden Juf Roos en Gijs komen naar het Breepark in Breda. Op zaterdag 11 en zondag 12 juli kan het hele gezin genieten van de drive-in theatershow: Juf Roos gaat op vakantie. Tijdens deze superleuke meedoe-show zit je in de auto, dus de voorstelling is volledig coronaproof. Je hoort het geluid van de voorstelling via je eigen autoradio en samen beleven jullie voor het eerst de enige echte Juf Roos drive-in theatershow.

Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten. In dit oer-Hollandse YouTube-programma beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen oer-Hollandse liedjes. In deze complete theatershow gaat Juf Roos op vakantie en beleeft samen met Gijs een doldwaas en muzikaal avontuur.

De drive-in show voldoet 100% aan de richtlijnen van het RIVM:

  • De voorstelling duurt 1 uur en iedereen blijft gedurende de voorstelling in zijn auto, wel zo veilig.
  • Geluid van de voorstelling gaat via je eigen autoradio.
  • Er worden per voorstelling maar 100 auto’s toegelaten. De opstelling is zo dat je maximaal maar 4 auto’s voor je hebt staan. Het toneel is extra hoog dus iedereen heeft goed zicht. Ook is de voorstelling te volgen via grote videoschermen aan de zijkant van het toneel.
  • De voorstelling speelt zich af binnen in de evenementenhal van Breepark. Het blijft altijd lekker koel.

Met korting naar speelparadijs Kabonk
Speciaal voor de bezoekers is er wat extra’s geregeld. Op Breepark bevindt zich ook Kabonk, hét splinternieuwe speelparadijs in Breda waar je kan spelen, bewegen, ontdekken eten en drinken op zeven waanzinnige verdiepingen. Op vertoon van je theaterticket, mag je voor slechts € 4,50 komen spelen. Op die manier kan je er een leuke Bredase dag van maken voor het hele gezin. Kabonk beschikt ook over een pannenkoekrestaurant. Voor Kabonk moet er wel eerst gereserveerd worden op kabonk.nl.

Producenten en initiatiefnemers van het coronaproof drive-in theater zijn Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende. Bij het grote publiek zijn zij vooral bekend van hun rollen als Ernst en Bobbie in de gelijknamige televisieserie. Hun mediabedrijf Trend Media is onder andere verantwoordelijk voor populaire theaterproducties als Smurfen de Musical, Checkpoint theater, Juf Roos theater en Ernst, Bobbie en de rest.

Er zijn nog kaartjes te koop op: www.jufroosdrive-in.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.