Familiespektakel ONE de Musical vanaf 11 februari te beleven in het theater

Familiespektakel ONE de Musical vanaf 11 februari te beleven in het theater

In het Valentijnsweekend (11 februari) opent ONE de Musical haar deuren in het voormalige Broadway theater in Studio’s Aalsmeer. ONE de Musical vertelt het hartstochtelijke verhaal over de eeuwige liefde tussen Amon (Soy Kroon), een stoere piramide-arbeider en de mooie Mira (Nienke Latten), een rebelse prinses die tegen alle regels in gaat en haar eigen hart volgt.

Studio’s Aalsmeer is speciaal voor ONE de Musical omgebouwd tot het eerste LED-Box Theater ter wereld en zorgt voor een adembenemende sfeer waarin het publiek wordt meegezogen. ONE de Musical is tot 26 juni te zien in Nederland.

Volledige theaterervaring
ONE de Musical biedt entertainment voor de hele familie. Door de geavanceerde techniek met maar liefst 450m2 aan state-of-the-art bewegende LED-panelen, het totaal vernieuwde podium met bewegende onderdelen en de sensationele stunts verzorgd door professionele free-runners, is ONE de Musical een feest voor de zintuigen.

Cast en crew
De hoofdrollen in ONE de Musical worden vertolkt door Soy Kroon en Nienke Latten. Soy Kroon is bekend van onder andere Goede Tijden Slechte TijdenGoodbye Norma Jeane en Mamma Mia! Nienke Latten was eerder te zien in De Gelaarsde Kat en Aladdin.  Andere belangrijke rollen worden vertolkt door Jeroen Phaff (EvitaPhantom of the Opera en Les Miserables), Peter Lusse (ChicagoFien en Rembrandt de Musical).

Regisseur: Bart Doerfler | Choreograaf: Marc Forno | Muziek: Edwin Schimscheimer | Producent en schrijver: Roel Pieters

Arrangementen
Tickets variëren van €24,- tot €74 en zijn hier te boeken. Om de ervaring compleet te maken biedt ONE de Musical ook dinerarrangementen aan onder leiding van Maison van den Boer. Hier te boeken.

Volg ONE de Musical via FacebookInstagram en de website.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.