Factorium Cultuurmakers en Fontys Hogeschool voor de Kunsten organiseren: De MAF-junior workshopdag! Een  kennismaking met de MAF-junior  opleiding, van MusicAllFactory Tilburg, die op 11 juni zal plaatsvinden.

Factorium Cultuurmakers en Fontys Hogeschool voor de Kunsten organiseren: De MAF-junior workshopdag! Een kennismaking met de MAF-junior opleiding, van MusicAllFactory Tilburg, die op 11 juni zal plaatsvinden.

Doe jij niets liever dan zingen, dansen en acteren en wil je je hierin verder ontwikkelen op een bijzonder hoog niveau? Dan is de MAF-junior wellicht iets voor jou!

Al jarenlang zetten leerlingen van de MusicAllFactory jongeren en volwassenen hun ontwikkeling voort op kunstvakopleidingen van Fontys. Daarom organiseren Fontys en Factorium nu samen een workshopdag om ook de nog jongere talenten kennis te laten maken met de MusicAllFactory (12-14 jaar, MAF junioren).

Op deze workshopdag zullen er verschillende workshops en masterclasses te volgen zijn, die gegeven worden door zeer bevlogen oud-studenten van Fontys en Factorium, die actief zijn in het uitvoerende vak. Deelname is gratis!

Docenten

Jolijn Henneman – Liedinterpretatie

Teun Donders – Spel

Alyssa Luypaert – Dans

Jelle Ruijssenaars – Zang

MusicAllFactory

De richting MusicAllFactory Junior (MAF-Junior) richt zich specifiek op talenten van 12 tot 14 jaar die ambitie hebben om het musicalvak in te gaan. Deze opleiding is onderdeel van onze fameuze deeltijdopleiding MusicAllFactory.

Fontys Muziek- en Musicaltheater

De beroepspraktijk stelt hoge eisen aan muziek- en musicaltheaterperformers. Ze moeten kunnen zingen, dansen en acteren op hoog niveau. De Fontys Academie voor Muziek- en Musicaltheater leidt studenten op tot danser/zanger/acteur op authentiek en solistisch niveau.

De workshopdag vindt plaats bij Fontys én bij Factorium vanaf 10.30 tot 14.30 uur. Houd voor het programma het agenda item op onze site in de gaten!

——————————

Factorium is de basis van de talentenpiramide in Tilburg waar de wisselwerking tussen jonge en oude ontdekkers, fanatieke doorzetters, liefhebber-kunstenaars en professionals in Muziek, Theater, Dans, Urban Culture en Musical centraal staat. Van gewoon lekker meedoen en ontdekken tot toptalent. Factorium Cultuurmakers is een grootstedelijk collectief van ca. 200 kunstenaars/docenten deels in vaste dienst en deels zelfstandig werkend. Makers met een groot hart voor educatie. Meer informatie: www.factorium.nl.

Instagram: www.instagram.com/factoriumcultuurmakers
Facebook: www.facebook.com/factoriumcultuurmakers
YouTube: www.youtube.com/user/FactoriumOnline

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.