EXTRA WORKSHOP ZANGINTERPRETATIE – APRIL DARBY

EXTRA WORKSHOP ZANGINTERPRETATIE – APRIL DARBY


April Darby is een succesvolle musicalactrice die momenteel de rol van Rachel Marron deelt met Romy Monteiro in de hitmusical ‘The Bodyguard’. Na haar opleiding in Zoetermeer, waar ze in 2012 vervoegd afstudeerde, stond ze in diverse dinershows als ‘Dinershow 21 On Air’, ‘Dinershow Brooklyn Nights’ en schitterde ze in de musical Sister Act als understudy van de hoofdrol.
De workshop zanginterpretatie is speciaal ontwikkeld voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van zang, binnenkort auditie heeft en/of houdt van zingen. In deze workshop krijg je 2,5 uur individueel en in groepsverband kans om te werken met April Darby.
Tijdens de workshop gaan wij werken aan doelgerichte opdrachten, zowel in groepsverband als individueel. Je dient een musicalnummer voor te bereiden en waarvan je een instrumentale versie meeneemt op CD zodat hiermee gewerkt kan worden tijdens de workshop.
Let op:
o Er zijn voor de workshops slechts een aantal plaatsen beschikbaar.
o Na betaling is de inschrijving pas definitief.
o Betaling dient binnen 8 dagen (tenzij de workshop al binnen 8 dagen plaatsvindt, dan direct) te gebeuren.
o Zijn er vragen of lukt het niet om je in te schrijven? Stuur dan een e-mail naar workshop@stentproducties.nl met zoveel mogelijk informatie / gegevens.
o STENT Producties behoudt zich het recht om bij onvoldoende aanmeldingen de workshop de annuleren. Indien jouw betaling al verricht is zal je recht hebben op restitutie.
De workshop is op zaterdag 3 juni 2017. De workshop is toegankelijk voor iedereen vanaf 13jaar. Het inschrijfgeld is excl. 21% BTW. Personen tot 21 jaar oud zijn vrijgesteld van BTW, vanaf 21 jaar en ouder wordt er BTW in rekening gebracht. Dit is wettelijk vastgesteld.

Prijs: €40,- excl. BTW.
Inschrijven en/of meer informatie: www.stentproducties.nl

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.