EXTRA VOORSTELLINGEN RONDOM HET REMBRANDTPLEIN

Producent Homemade Productions maakt vandaag bekend dat er wegens de grote vraag naar kaarten vier extra voorstellingen van Rondom het Rembrandtplein te zien zullen zijn: op donderdag 28 juni, vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni en zondagmiddag 1 juli.

Rondom het Rembrandtplein vertelt het verhaal van de Amsterdamse revueartiest Frits Schakels. Hij reisde met zijn eigen gezelschap door heel Nederland, maar kwam altijd thuis in Amsterdam. Daar speelde hij zijn voorstellingen vooral op en rondom het Rembrandtplein. Frits was heimelijk homoseksueel, in een tijd waarin homoseksualiteit niet alleen verwerpelijk, maar het bedrijven van de mannenliefde onder de 21 jaar bij wet verboden was. Hij belandde daarom menigmaal in de cel. Om de schijn op te houden trouwde hij met artieste Marie. Samen kregen ze een dochter.
 
De cast bestaat uit Frank Sanders, Petra LaseurRobin van den HeuvelChristian Seijkens, April van Amelsvoort, Martijn Noort en Jochem Smit.

Creatives
Het script is geschreven door Dick van den Heuvel (Musical Award 2018 voor Beste Script voor Was Getekend Annie M.G.), Allard Blom tekende voor de liedteksten en Jeroen Sleyfer is verantwoordelijk voor de muziek. De regie is in handen van Eddy Habbema met staging van Ivo Chundro en Jerrel Houtsnee. Het lichtontwerp is van de hand van Coen van der Hoeven en decoradvies van Eric Goossens. Kostuums door Sally Dyer. 
  
Rondom het Rembrandtplein speelt exclusief in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. Voor speellijst en tickets: www.rondom.amsterdam.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.