Extra voorstellingen Jesus Christ Superstar met Ted Neeley

Extra voorstellingen Jesus Christ Superstar met Ted Neeley

Vanwege de aanhoudende vraag naar kaarten maakt producent TEC Entertainment vandaag bekend dat er drie extra voorstellingen van Jesus Christ Superstar, met in de titelrol de legendarische Ted Neeley, aan de Nederlandse tournee worden toegevoegd. De kaartverkoop voor deze extra voorstellingen is vanaf vandaag geopend.

 

Marc Muller, CEO van TEC Entertainment: “We zijn enorm verrast door de grote vraag naar kaarten voor Jesus Christ Superstar. We hadden nooit gedacht dat we drie maanden voor de eerste voorstelling van Jesus Christ Superstar in Nederland al extra voorstellingen moesten organiseren. De afgelopen periode hebben we veelvuldig de vraag gekregen of we niet een extra middagvoorstelling konden inplannen  en ik ben bijzonder blij dat het ook gelukt is om  aan die vraag tegemoet te komen.” De extra voorstellingen vinden plaats op:

zaterdag 17 december 2016             14.00 uur        Heineken Music Hall, Amsterdam

dinsdag 3 januari 2017          20.00 uur        World Forum Theater, Den Haag

zaterdag 7 januari 2017        14.00 uur        World Forum Theater, Den Haag

 

Jesus Christ Superstar

De wereldberoemde rockopera van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van Judas. Jesus Christ Superstar is een aangrijpend, maar nog steeds eigentijds verhaal, met geweldige songs als ‘Superstar’, ‘I Don’t Know How To Love Him’, en het fenomenale ‘Gethsemane’. Deze grootschalige Engelstalige productie van Jesus Chris Superstar wordt geregisseerd door Massimo Piparo en is geïnspireerd op de verfilming van Jesus Christ Superstar uit 1973, waarin Ted Neeley schitterde in de titelrol. Ted Neeley wordt ondersteund door dertig castleden en een live orkest. Jesus Christ Superstar is vanaf 14 december 2016 te zien in Amsterdam, Den Haag, Groningen en Antwerpen (België).

Kaarten voor alle voorstellingen van Jesus Christ Superstar zijn te bestellen via www.jesuschristmusical.nl of via Eventim: 0900 – 1353 (€ 0,45 per minuut) of www.eventim.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.