Extra voorstellingen ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’  op 27 en 28 april 2019 in Stadsschouwburg Antwerpen

Extra voorstellingen ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’ op 27 en 28 april 2019 in Stadsschouwburg Antwerpen

Afgelopen zondag vloeiden er in Stadsschouwburg Antwerpen enkele traantjes bij de cast van ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’. Na succesvolle doortochten van deze gloednieuwe, superleuke familievoorstelling eerder dit seizoen in Antwerpen, Hasselt, Gent en Oostende, mocht de fantastische cast met o.a. Ianthe Tavernier, Wout Verstappen, Ilse La Monaca en Matthew Michel, een laatste keer een staande ovatie en oorverdovend applaus in ontvangst nemen. Althans dat dachten ze, want het publiek wil duidelijk meer en dat krijgt het dan ook! Music Hall biedt met trots 2 EXTRA shows van ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’ aan. Volg dus op 27 en 28 april 2019 voor een laatste keer het kruimelspoor van Hans en Grietje naar Stadsschouwburg Antwerpen en ga mee op zoek naar de wensput! Tickets & info: www.30jaarmusichall.beAfgelopen zondag vloeiden er in Stadsschouwburg Antwerpen enkele traantjes bij de cast van ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’. Na succesvolle doortochten van deze gloednieuwe, superleuke familievoorstelling eerder dit seizoen in Antwerpen, Hasselt, Gent en Oostende, mocht de fantastische cast met o.a. Ianthe Tavernier, Wout Verstappen, Ilse La Monaca en Matthew Michel, een laatste keer een staande ovatie en oorverdovend applaus in ontvangst nemen. Althans dat dachten ze, want het publiek wil duidelijk meer en dat krijgt het dan ook! Music Hall biedt met trots 2 EXTRA shows van ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’ aan. Volg dus op 27 en 28 april 2019 voor een laatste keer het kruimelspoor van Hans en Grietje naar Stadsschouwburg Antwerpen en ga mee op zoek naar de wensput! Tickets & info: www.30jaarmusichall.beAfgelopen zondag vloeiden er in Stadsschouwburg Antwerpen enkele traantjes bij de cast van ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’. Na succesvolle doortochten van deze gloednieuwe, superleuke familievoorstelling eerder dit seizoen in Antwerpen, Hasselt, Gent en Oostende, mocht de fantastische cast met o.a. Ianthe Tavernier, Wout Verstappen, Ilse La Monaca en Matthew Michel, een laatste keer een staande ovatie en oorverdovend applaus in ontvangst nemen. Althans dat dachten ze, want het publiek wil duidelijk meer en dat krijgt het dan ook! Music Hall biedt met trots 2 EXTRA shows van ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’ aan. Volg dus op 27 en 28 april 2019 voor een laatste keer het kruimelspoor van Hans en Grietje naar Stadsschouwburg Antwerpen en ga mee op zoek naar de wensput! Tickets & info: www.30jaarmusichall.b

‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’ is net als het succesvolle ‘Roodkapje, de sprookjesmusical’ een leuke, interactieve familiemusical waar jong én oud van kunnen genieten. Het wereldberoemde sprookje van de gebroeders Grimm is in een nieuw jasje gestoken met een Vlaamse cast, leuke liedjes, veel humor en aanstekelijke dansjes!
 
Het wordt een avontuurlijke zoektocht door het grote toverbos waar we tal van leuke personages tegen het lijf lopen. Zo ontmoet het hilarische konijnenduo Whoppie en Floppie uit ‘Roodkapje, de sprookjesmusical’ deze keer Hans en Grietje, komen we een echte prins met zijn lakeien tegen en ontdekken we het lekkere, maar o zo verraderlijke peperkoeken snoephuisje…Het belooft een spannend avontuur te worden!
 
Na afloop van deze familievoorstelling kunnen de kids op de foto gaan met de sprookjesfiguren tijdens een geanimeerde meet & greet!

Praktisch 
‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’
Stadsschouwburg Antwerpen
– 27 april 2019 – 14u
– 28 april 2019 – 11u

Duur voorstelling: ±90 minuten zonder pauze
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Tickets & info: www.30jaarmusichall.be

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.