Extra voorstelling van Shrek the Musical in Amphion Theater

Extra voorstelling van Shrek the Musical in Amphion Theater

Na een mega snelle kaartverkoop en overweldigende vraag voor de voorstellingen van Shrek The Musical op 28 en 29 oktober, kondigt Musical Producties Gaanderen/Gelderland (MPG) met veel enthousiasme een extra voorstelling aan van de geliefde musicalproductie, Shrek The Musical. De extra voorstelling van het betoverende sprookje staat gepland op zaterdagmiddag 28 oktober om 14:30 uur.

Shrek The Musical, gebaseerd op de populaire DreamWorks-animatiefilm, heeft wereldwijd harten veroverd met zijn betoverende muziek, humor en ontroerende verhaallijn. Het verhaal volgt het avontuur van de geliefde groene Oger Shrek en zijn onwaarschijnlijke metgezel, Ezel, terwijl ze op weg gaan naar prinses Fiona die uit de toren van de gemene Lord Farquaad bevrijd moet worden.

De extra voorstelling op 28 oktober om 14:30 uur biedt theaterliefhebbers die op de andere data niet in de gelegenheid waren om de voorstelling te zien, een unieke kans om de betovering en het spektakel van Shrek The Musical alsnog zelf te ervaren. Het is een ideale gelegenheid voor families, vriendengroepen en alle fans van het groene sprookjesavontuur.

Kaartverkoop voor de extra voorstelling van Shrek The Musical in het Amphion Theater is onlangs gestart. Tickets kunnen online worden gekocht via de officiële website van het theater, www.amphion.nl/mpg, of aan de theaterkassa.

Wees er snel bij, want met de enorme populariteit van deze productie is het te verwachten dat de kaarten snel uitverkocht zullen zijn. Mis deze kans niet om de geliefde personages van Shrek The Musical live te zien optreden in het Amphion Theater op 28 oktober om 14:30 uur!

Musical Producties Gaanderen/Gelderland (MPG) is een musicalgroep met als hoofddoel het beoefenen van zang, drama en dans in de vorm van muziektheater. Bijna jaarlijks staat MPG op de planken in het Amphion Theater met grote musicals, zoals Aida, Jesus Christ Superstar, Sweeney Todd en hun meeste recente productie Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Daarnaast worden er ook andere bijzondere locaties gekozen voor producties en optredens. Zo heeft MPG reeds tweemaal mogen optreden op het Simonsplein in Doetinchem en traden zij op in de Steengroeve te Winterswijk tijdens de voorstelling The Wall van Roger Waters.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.