Extra voorstelling Henk Poort in Carré met Floor Jansen als gastartiest verkoopt binnen één uur uit

Extra voorstelling Henk Poort in Carré met Floor Jansen als gastartiest verkoopt binnen één uur uit

AMSTERDAM – Gisterenavond maakte Henk Poort bij Pauw bekend dat hij met zijn soloprogramma Henk Poort en de Helden in Koninklijk Theater Carré zal staan op 16 juni 2020. Extra bijzonder is dat Floor Jansen als gastartiest zal optreden tijdens deze voorstelling. Eén uur na deze aankondiging was de voorstelling volledig uitverkocht. Het publiek kan zich momenteel aanmelden voor de wachtlijst. Wegens het enorme succes zal Henk Poort ook in theaterseizoen 2020/2021 weer te zien zijn in het theater. De kaartverkoop van deze voorstellingen start nu.

Henk Poort: “Wat een droom! Koninklijk Theater Carré binnen één uur uitverkopen. Dit mag ik toevoegen aan mijn toch al bizarre lijst met gebeurtenissen naar aanleiding van mijn deelname aan Beste Zangers. Na vele malen in Carré te hebben mogen spelen in grote producties (Les Miserables, Anatevka, Rembrandt), vind ik het een onwijze eer om met mijn intieme solovoorstelling Henk Poort en de Helden in Carré te mogen staan samen met Floor. En dan ook nog een reprise tour het volgende theaterseizoen, ik kijk er naar uit!”

Beste Zangers
Sinds Henks deelname aan het populaire tv-programma Beste Zangers, zijn zijn vertolkingen van The Phantom of the Opera met Floor Jansen en Sound of Silence op YouTube miljoenen keren bekeken en bestormden ze de hitlijsten. Henk zal in januari ook als gastartiest optreden in de concertreeks van Floor Jansen.

Henk Poort en de Helden
Ter voorbereiding voor Beste Zangers werd Henk gevraagd na te denken over zijn muzikale helden, wat hem inspireerde de voorstelling Henk Poort en de Helden te maken; waarin we de voorbeelden en inspiratiebronnen van Henk Poort ontmoeten. Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy en Johnny), de helden van de opera en de helden uit zijn persoonlijk leven. In deze innemende persoonlijke solo klinken de mooiste songs uit opera, musical en het Nederlands repertoire. 

Meer informatie en speellijst: henkpoort.nl of bostheaterproducties.nl

FOTO: ©Peter-Paul van den Hurk.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.