EXTRA VOORSTELLING DOCHTER VAN DE ZILV`REN MAAN

EXTRA VOORSTELLING DOCHTER VAN DE ZILV`REN MAAN

Wegens overweldigende vraag naar kaarten speelt het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) een extra voorstelling van Dochter van de Zilv`ren Maan. Deze voorstelling, naar het bekroonde boek van Marieke Frankema, wordt in navolging van Spring Awakening als tweede NJMT Theaterbootcamp gespeeld.

Dochter van de Zilv`ren Maan

DochtervandeZilvrenMaan_cover2

Een vreedzame gemeenschap wordt opgeschrikt door een wrede moord. Er is er maar één die daar verantwoordelijk voor kan zijn.

Mara is anders. Ze ziet er anders uit, gedraagt zich vreemd en haar ‘wilde magie’ moet iets te maken hebben met de moord op haar moeder, Kyra. Niemand wil iets van haar weten. Er is maar één vrouw die het aandurft Mara in huis te nemen: Aza, de Wijze. Maar het heden haakt vast in het verleden en krijgt weinig ruimte om zich te ontvouwen. Is er wel een toekomst voor Mara?

In

Dochter van de Zilv’ren Maan zijn heden en verleden onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het lot van drie vrouwen raakt verstrengeld door de tijd heen. Kunnen vriendschappen voortbestaan, ook onder de moeilijkste omstandigheden? Is liefde genoeg? Of is liefde soms te veel?

Over het Nationaal Jeugd musical Theater

Na de realisatie van de grootschalige en kwalitatief hoogwaardige producties:

Sjakie en de Chocoladefabriek, Narnia, Kruistocht in Spijkerbroek (6 Musical Award nominaties) en Oorlogswinter (winnaar Musicalworld Award) bracht het Nationaal Jeugd Musical Theater afgelopen theaterseizoen De Tovenaar van Oz (2 Musicalworld Award nominaties) in de Nederlandse en Belgische theaters.

Het NJMT heeft een unieke positie binnen het culturele landschap. Ook deze voorstelling onderscheidt zich van vele andere (musical)producties door de grote actieve betrokkenheid van kinderen, jongeren en volwassenen. In de serie van Theaterbootcamps is

Dochter van de Zilv`ren Maan de opvolger van Spring Awakening (o.l.v. Elise Berends).

Op 16 oktober speelt het NJMT een extra voorstelling

Dochter van de Zilv`ren Maan om 17.00 uur in het Polanentheater Amsterdam. Voor reserveren van kaarten; mail naar info@njmt.nl o.v.v. ‘Kaarten Dochter’

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.