Extra show The Passion in Concert op tweede paasdag

Met verrassende toevoeging aan line-up: special guest Davina Michelle 
Hilversum, 22 januari 2019 – Wegens succes heeft The Passion in Concert een extra show aangekondigd. Dit concert vindt plaats op tweede paasdag, maandag 22 april om 14.30 uur. Ook krijgen de bezoekers nog een extra verrassing; de line-up is uitgebreid met special guest Davina Michelle. Zij staat samen met onder andere Danny de Munk, Jeroen van Koningsbrugge en Simone Kleinsma op het podium tijdens het paasweekend in Rotterdam Ahoy. De kaartverkoop voor het tweede concert is vandaag gestart via: www.thepassioninconcert.nl Voor het concert op zaterdagavond, 20 april, zijn nog beperkt kaarten verkrijgbaar.
Middagconcert voor families in het paasweekend De eerste editie van The Passion in Concert is populair. Nadat afgelopen week de line-up werd gepresenteerd, liep de kaartverkoop hard. Er kwamen veel vragen binnen van families met kinderen, die het concert in de middag willen bezoeken. Om deze fans ook de kans te geven The Passion in Concert bij te wonen, is er een extra concert in de middag toegevoegd. Dit is niet de enige toevoeging, ook komt zangeres Davina Michelle als special guest optreden. 
Line-up uitgebreid met Davina MichelleDavina Michelle staat samen met Berget Lewis, Brainpower, Danny de Munk, Dwight Dissels, Jeroen van Koningsbrugge, Jim Bakkum, Simone Kleinsma en Xander de Buisonjé op het podium. In het verhaal komen, naast Maria, verschillende vrouwen voor waar Jezus opvallende ontmoetingen mee heeft. Davina Michelle vertolkt de rol van deze vrouwen.
The Passion in ConcertPaasweekend 2019: zaterdag 20 april om 20.15 uur en maandag 22 april om 14.30 uur in Rotterdam Ahoy 
Artiesten: Berget LewisBrainpowerDanny de MunkDwight DisselsJeroen van KoningsbruggeJim BakkumSimone KleinsmaXander de Buisonjé 
Special guest: Davina Michelle 
Muzikale leiding:  Eric van TijnConcertregie:    David GrifhorstProducent:  Mediawater (www.mediawater.nl
Informatie & tickets:  www.thepassioninconcert.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.