Extra matineeshow voor de Avond van de Filmmuziek

Extra matineeshow voor de Avond van de Filmmuziek

Naast de eerder aangekondigde shows op 17 en 18 november maakt producent PilotStudio bekend dat De Avond van de Filmmuziek wegens succes een extra show zal krijgen op zondagmiddag 19 november. Het Metropole Orkest zal onder leiding van dirigent Jules Buckley de mooiste filmmuziek ten gehore brengen tijdens een extra matineevoorstelling. Kaartverkoop voor deze show is per direct gestart. Na drie uitverkochte shows vorig jaar belooft de 8ste editie van dit grootste muziekfeest ook dit jaar weer een grandioos spektakel te worden. De definitieve line-up wordt later dit jaar bekend gemaakt. Gastheer en presentator is wederom Dominic Seldis.

De Avond van de Filmmuziek’ is uitgegroeid tot een ware concertbelevenis voor alle liefhebbers van filmmuziek,’ laat producent Ewart van der Horst van PilotStudio weten. ‘Ook vorig jaar hadden we weer een prachtige line-up met Nederlands’ grootste artiesten en bekende wereldsterren die in een uitverkochte Ziggo Dome optraden met het Metropole Orkest onder leiding van Jules Buckley. Hoe leuk is het dat de samenwerking van LAKSHMI met het Metropole Orkest nu een vervolg krijgt.’ 

Single LAKSHMI

Tijdens de editie vorig jaar zong LAKSHMI het nummer No Time to Die uit de gelijknamige James Bond film, vandaag brengt zij die samenwerking met het Metropole Orkest uit als single. Deze single is vanaf nu te beluisteren en te bekijken via de gebruikelijke kanalen en hier te zien. 


Lakshmi over het nummer “Ik ben helemaal verliefd op de krachtige en mysterieuze sfeer van dit nummer. Om dit met het Metropole Orkest te mogen spelen is echt een droom die uit is gekomen.” 

Over de Avond van de Filmmuziek

Sinds de eerste show in 2014 is de Avond van de Filmmuziek vaste prik voor filmmuziekliefhebbers. Het muziekevenement is uitgegroeid tot het grootste binnen dit genre. Tijdens de achtste editie zal het Metropole Orkest, in samenwerking met het Groot Omroepkoor onder leiding van dirigent Jules Buckley, de mooiste filmmuziek spelen. Dominic Seldis, contrabassist van het Koninklijk Concertgebouw Orkest en jurylid bij Maestro, is ook dit jaar de host van dit unieke muziekspektakel. 

Voor kaartverkoop en meer informatie:

De Avond van de Filmmuziek vindt plaats op vrijdagavond 17, zaterdagavond 18 en zondagmiddag 19 november 2023 in de Ziggo Dome Amsterdam. 

Meer informatie en kaartverkoop: www.ticketmaster.nl en www.avondvandefilmmuziek.nl

Hierbij de link naar de single en video: https://orcd.co/gwq83wb & YouTube

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.