EXTRA KERSTVOORSTELLINGEN IN BED MET DIETRICH EN PIAF

EXTRA KERSTVOORSTELLINGEN IN BED MET DIETRICH EN PIAF

Marlene Dietrich en Edith Piaf ontmoeten Scrooge op Kerstavond

De door pers en publiek zeer geprezen muziektheatervoorstelling In bed met Dietrich en Piaf speelt zich af op Kerstavond in het appartement van Marlene Dietrich, waar ze wordt bezocht door de geest van de overleden Edith Piaf. Extra voorstellingen zijn tijdens de feestdagen te zien in De Hallen Studio’s in Amsterdam op 24, 26 en 27 december.

In bed met Dietrich en Piaf is een intieme, ontroerende en hilarische voorstelling over de ware en wonderlijke vriendschap tussen zangeres Edith Piaf, die het leven gulzig opdronk tot de laatste teug, en filmster Marlene Dietrich, die haar leven zeer zorgvuldig plande. Wat zochten deze totaal verschillende iconen bij elkaar? En waarom ontspoorde de vriendschap?

In bed met Dietrich en Piaf speelt zich af op Kerstavond in de jaren 80 in Parijs.
Marlene vertoont zich al tien jaar niet meer buiten. Edith is al ruim twintig jaar dood, maar dat weer- houdt haar er niet van om een bezoekje te brengen aan haar voormalige goede vriendin, om verhaal te halen. Tijdens de nachtelijke confrontatie wordt duidelijk hoezeer deze diva’s van elkaar verschillen, maar ook hoeveel de twee nog van elkaar houden. Heden en verleden vloei- en door elkaar heen als Edith en Marlene ieder hun eigen versie van de gebeurtenissen geven. Humor, nostalgie, feit en fictie vormen een verrassend geheel in dit briljante hersenspinsel van Daniël Cohen.

Frédérique Sluyterman van Loo (o.a. Adèle, Conny, Jasperina- De Grote Drie en Billy Elliot) en Irene Kuiper (o.a. Billy Elliot en Sister Act) spelen respectievelijk Dietrich en Piaf.
Ger Otte (o.a. Ciske de Rat en Beauty and the Beast) vertolkt alle mannen in hun leven.

De extra voorstellingen van In bed met Dietrich en Piaf zijn op 24, 26 en 27 december om 20.30 uur in De Hallen Studio’s, Hannie Dankbaarpassage 18 in Amsterdam.
 Op de website: www.inbedmetdietrichenpiaf.nl staat onder andere de complete speellijst, recensies, overige info. Kaarten voor de voorstellingen in Amsterdam:

www.ticketkantoor.nl/events/inbedmet

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.