Extra kaarten beschikbaar voor het unieke theaterspektakel “De Vergeten Twentse Lente”

Extra kaarten beschikbaar voor het unieke theaterspektakel “De Vergeten Twentse Lente”

“De Vergeten Twentse Lente” is een overdonderend succes. Na bijna 50.000 bezoekers zijn wij blij te kunnen melden dat er nog meer kaarten beschikbaar komen.

“De Vergeten Twentse Lente” werpt een licht op het ‘vergeten’ verhaal van de april-meistaking die begon bij de machinefabriek Stork, als reactie op de acties van de Duitse bezetter. Deze staking groeide uit tot de grootste verzetsdaad in Nederland en Europa. Initiatiefneemster Johanna ter Steege heeft met deze meeslepende theaterproductie er mede voor gezorgd dat de april-meistaking eindelijk de aandacht krijgt die het verdient.

“De Vergeten Twentse Lente” blaast een historisch verhaal nieuw leven in en laat je nadenken over de huidige polarisering en de staat van de democratie. De spelers, de dansers, de muzikanten; het is een immense productie die indrukwekkend, meeslepend en ontroerend is. 

De extra kaarten voor de laatste voorstellingen zijn nu beschikbaar. Wees er snel bij, want het theaterspektakel is na 25 juni aanstaande niet meer te zien. Dus koop je kaarten nu! www.devergetentwentselente.nl

Met Johanna ter Steege, Laus Steenbeeke, Stefan de Walle, Lucretia van der Vloot, Roosmarijn Luyten, Rabbi Jallo e.v.a. Regie: Liesbeth Coltof. Locatie: Vliegveld Twenthe. Te zien tot 25 juni 2023.

Foto: Annemieke van der Togt en Roy Beusker

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.