Extra kaarten beschikbaar voor CATCH ME

Extra kaarten beschikbaar voor CATCH ME

Wegens grote belangstelling zijn er extra kaarten beschikbaar voor de avondvoorstelling van Catch Me. Komende vrijdag, 7 juli, verzorgt een Nederlandse cast onder regie van Daniël Cohen twee staged readings van deze Nederlands-Britse productie, die in november in première ging op West End. 
Om 16.00 uur en om 20.00 uur spelen Céline Purcell, Jorien Zeevaart, Jorrit Ruijs, Ruud van Overdijk, Steven Roox and John ter Riet deze show over vijf vrienden die de zelfmoord van hun vriend Dean proberen te verwerken. 
“Deze cast is fenomenaal”, zegt het schrijversteam van Catch Me, Nederlander Arnoud Breitbarth en Brit Christian Czornyj. Ze knijpen zich in hun handen met Cohen als regisseur en Gerbrand van Kolck als muzikaal leider. “Ze hebben slechts vier dagen de tijd, maar we staan versteld van de bergen werk die ze verzetten. De voorstelling wordt prikkelend, ontroerend en grappig tegelijk.”
Op de video hieronder zijn de eerste repetitiebeelden te zien van het openingsnummer van Catch Me. Wil je erbij zijn op 7 juli? Ga naar www.catchmemusical.com om de laatste kaarten te bestellen. 
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.