Extra concert ‘SIETSKE LIVE!’ in Tholen

Extra concert ‘SIETSKE LIVE!’ in Tholen

Vandaag werd bekend dat er een tweede concert zal komen van ‘SIETSKE LIVE!’, de allereerste theaterproductie van STENT Producties. Het tweede concert staat gepland op 4 november 2015 in Tholen en zal gegeven worden voor Stichting De Zonnebloem waarvoor STENT Producties zich in zal zetten.

‘SIETSKE LIVE!’ is de allereerste editie van ‘LIVE!’ waarbij een onbekend talent als hoofdact gepresenteerd wordt aan een groot publiek. Bij deze editie is dit Sietske van Dalen. Eerder was zij bij het voormalige bedrijf van Albert Verlinde, V&V Entertainment, te zien in de musical ‘Annie’. In 2015 keerde ze terug met haar eigen liedjesprogramma ‘Puur Sietske’ waarmee ze 4 uitverkochte zalen trok.

Aan haar zijde wordt Sietske zowel vocaal als muzikaal bijgestaan door Diederick Ensink. Hij speelde in vier edities van ‘Jeans’ en onlangs in de musical ‘Een avond met Dorus’. Bij het grote publiek kreeg hij bekendheid doordat hij de halve finale bereikte tijdens ‘Hollands Got Talent’ in 2013. Naast ‘SIETSKE LIVE!’ is hij vanaf 12 september ook te zien in de nieuwe dinnershow ‘Pandora’ van RTL Live Entertainment.

Gastoptredens worden verzorgd door Maarten Smeele en Floortje Smit. Bij het grote publiek werd Maarten bekend door zijn alternerende rol van Frankie Valley in de musical ‘Jersey Boys’ hierna speelde hij in ‘Jeans’ en zowel dit voorjaar als dit najaar zal hij de rol vertolken van Marc Cohen in M-Labs ‘RENT’.

Floortje Smit kreeg bekendheid doordat zij tijdens de talentenjachten ‘Idols’ en ‘The Voice of Holland’ de finaleplaatsen bereikte. Daarnaast vertolkte zij zowel in Nederland als Belgie de hoofdrol van Ozzy in de rockmusical ‘We Will Rock You’

Op 13 september 2015 zal het eerste concert van ‘SIETSKE LIVE!’ plaatsvinden in Breda waar nog tickets voor te verkrijgen zijn. Op 4 november 2015 zal het concert in Tholen vooralsnog besloten zijn voor 850 ouderen van Stichting De Zonnebloem.

STENT Producties is aan het kijken om een mogelijkheid te creëeren om enkele exclusieve tickets in de verkoop te zetten voor bezoekers die helaas niet aanwezig kunnen zijn tijdens het eerste concert.

Meer informatie omtrent het evenement en de artiesten is te vinden op www.sietskelive.nl waar tevens ook tickets te verkrijgen zijn.

Foto: Andy Doornhein

sietse

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.