Extra concert op zaterdag 23 mei Toppers in Concert 2015 ‘Crazy Summer Edition’

Extra concert op zaterdag 23 mei Toppers in Concert 2015 ‘Crazy Summer Edition’

Kaartverkoop start a.s. zaterdag 20 december om 09.00 uur

Goed nieuws voor alle Toppers fans! Naast 29 en 30 mei komt er een extra concert Toppers in Concert 2015 de ‘Crazy Summer Edition’ op ZATERDAG 23 MEI 2015. De verkoop start a.s. zaterdag 20 december om 09.00 uur. Vrijwel alle beschikbare tickets voor de concerten op vrijdag 29 en zaterdag 30 mei zijn uitverkocht. De aanhoudende vraag naar tickets overstijgt wederom alle verwachtingen!

Vele Toppers fans waren teleurgesteld over het feit dat zij geen kaarten konden bemachtigen en dat bijna alles zo snel was uitverkocht. ‘Wij vinden dat alle trouwe Toppers fans in de gelegenheid gesteld moeten worden om ook de 11e editie van Toppers in Concert mee te kunnen vieren. Daarom zijn we samen met de Amsterdam ArenA op zoek gegaan naar een geschikte extra datum.’

Op ZATERDAG 23, VRIJDAG 29 & ZATERDAG 30 MEI 2015 barst de zomer in volle hevigheid los tijdens de ‘Crazy Summer Edition’ van Toppers in Concert! ‘The Summer is Magic’ en dat zullen we weten! Ook al weer zomerkriebels? Warme witte stranden, wuivende palmbomen, een golvende zee, de zon en zwoele zomeravonden. Bij de Toppers begint de swingende zomer in mei! Het belooft een avond te worden in een zomers decor. De dresscode is WHITE WITH A COLOURFUL TOUCH OF SUMMER!

De concerten van de Toppers zijn populairder dan ooit. Bij de jubileumconcerten van dit jaar vierden 278.000 uitgedoste fans op grootse wijze het feest van verbroedering. Voor het 11e jaar op rij meezingen en swingen op de allergrootste Meezinghits uit heden en verleden. De ‘avond uit’ van het jaar is al jaren een vaste traditie met vrienden, familie of collega’s. Even de alledaagse sleur en zorgen aan de kant en een avond ongedwongen feesten.

De kaartverkoop voor het extra concert op zaterdag 23 mei 2015 start a.s. zaterdag 20 december om 09.00 uur via www.ticketpoint.nl en 0900-0088. Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan GERARD JOLING, JEROEN VAN DER BOOM, RENE FROGER en diverse speciale gasten, waaronder de Amerikaanse 70’s discogroep THE VILLAGE PEOPLE, zorgen voor het meest ‘Over de Top’ feest van het jaar!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.