Expeditie Eiland, is niets wat het lijkt
Tekst: Jessica Uijttewaal
De afgelopen weken hebben we al kunnen genieten van veel zon en warmte. Producent Rick Engelkes zal hier vast blij mee zijn, want zo kan zijn cast van Expeditie Eiland zich goed inleven in hun rol. In Expeditie Eiland gaan drie compleet verschillende gezinnen voor een televisieprogramma naar een onbewoond eiland. Allen winnen graag de hoofdprijs: het eiland en 1 miljoen euro!
Op dinsdag 24 juli zijn de repetities voor deze comedymusical begonnen. De pers kreeg een stukje mee van de repetities en hoorde vast de catchy ‘titelsong’. Met de zang van de castleden lijkt het alvast goed te zitten. Ook is direct te merken dat er een ontspannen sfeer heerst en de benodigde chemie aanwezig is. De eerste indruk is veelbelovend.
Voor wie ook vast in de Expeditie-sfeer wilde komen, was er na afloop een exotisch buffet. Hierop waren onder andere sprinkhanen en meelworm-bitterballen te vinden. De één stond te griezelen en de ander probeerde alles uit. Hoe dit straks in de voorstelling verwekt zal zijn, blijft nog even afwachten. De komende weken zal er hard gerepeteerd worden en vanaf 13 oktober kunt u de voorstelling in het theater gaan zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.