Exclusieve sneak preview cast De Marathon tijdens Luxor Marathon Run

Exclusieve sneak preview cast De Marathon tijdens Luxor Marathon Run

In samenwerking met de Rotterdam Running Crew organiseert het Luxor Theater op woensdagavond 22 februari de Luxor Marathon Run. Voorafgaand aan de run treedt in het nieuwe Luxor Theater de gehele cast van de nieuwe theatervoorstelling De Marathon voor de allereerste keer op. Thomas Acda, verantwoordelijk voor de muziek en liedteksten, presenteert die avond ook de tweede single uit de voorstelling. 1.500 enthousiaste hardlopers lopen daarna een speciale theaterroute van 9 kilometer, in een geel/paars tenue geheel in stijl met de voorstelling.

Eerste optreden voor publiek!

De cast van De Marathon, bestaande uit o.a. John Buijsman, Kees Boot, Jelka van Houten en Lucretia van der Vloot, treedt om 20.00 uur voor het eerst in zijn geheel op voor publiek. Er is inmiddels vier weken gerepeteerd. “Een spannend moment, maar we hebben er alle vertrouwen in”, zegt hoofdrolspeler John Buijsman. “De sfeer in het repetitielokaal is fantastisch. We zijn volgens mij echt iets moois aan het maken”.

Luxor Marathon Run

Na het optreden in de zaal vertrekken de 1.500 lopers vanuit het nieuwe Luxor Theater richting én door het oude Luxor Theater om na 9 kilometer weer op de Kop van Zuid te eindigen. De deelnemers aan de run verschijnen aan de start in een kanariegeel/roze Marathonshirt. Alle beschikbare shirts waren bij de aankondiging van de run binnen drie uur uitverkocht.

Thomas Acda lanceert tweede single

Tijdens de castpresentatie in oktober lanceerde Thomas Acda, verantwoordelijk voor alle songs in de voorstelling, al de titelsong De Marathon. Op 22 februari presenteert hij samen met Jelka van Houten de tweede single Ik ben mij bij jou. Het nummer is dan ook te beluisteren/downloaden via Spotify, iTunes en Apple Music.

 

De Marathon gaat 19 maart 2017 in première in het nieuwe Luxor Theater!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.