Exclusieve voorstelling van Toms Magische Speelgoedwinkel met doventolk

Exclusieve voorstelling van Toms Magische Speelgoedwinkel met doventolk

De succesvolle familiemusical Toms Magische Speelgoedwinkel is op 16 februari te zien in Theater de Schalm in Veldhoven. Deze voorstelling is bijzonder geschikt voor doven en slechthorenden omdat er een tolk aanwezig is.

Mijn nichtje Mieke van Uden heeft een dochter die een enorme theaterliefhebber is. Helaas is het voor haar moeilijk om de voorstellingen goed te begrijpen omdat ze doof is. Uiteraard willen wij graag dat ook zij en mensen met een soortgelijke beperking van Toms Magische Speelgoedwinkel kunnen genieten. Daardoor is het plan ontstaan om een doventolk in te schakelen die de voorstelling live op het podium zal ‘vertalen’. We zijn zeer verheugd dat het allemaal gelukt is en hebben bijzonder veel zin in deze avontuurlijke middag voor de hele familie.” aldus creatief directeur Leon van Uden.

In een prachtig kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel magisch tot leven komen. De populaire Hercules is zijn beste vriend en een echte superheld. In zijn fantasie beleven ze grandioze avonturen, totdat Hercules’ jaloerse vijand Hades verschijnt. Hades heeft niets met al die vrolijkheid en wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden en de wereld te laten zien dat hij een superheld is.

Met Toms Magische Speelgoedwinkel brengt I&L Entertainment haar derde familiemusical in de Nederlandse theaters. Een oorspronkelijke voorstelling die geschreven is om de fantasie van het publiek te prikkelen en hun vergeten dromen, als vliegen of in het bezit zijn van superkrachten, te herbeleven. Een avontuurlijke voorstelling vol magie, humor en een theaterbelevenis voor de hele familie.

Kijk voor de kaartverkoop op www.deschalm.com. Meer informatie over de voorstelling kun je vinden op www.il-entertainment.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.