Exclusieve openbare voorstelling ‘Willem Junior’ in Bergen Op Zoom

Exclusieve openbare voorstelling ‘Willem Junior’ in Bergen Op Zoom

De educatieve én muzikale geschiedenisvoorstelling ‘Willem Junior’, over het leven van Willem van Oranje’, toert al sinds september 2021 door heel Nederland middels besloten schoolvoorstellingen op school én in het theater. Vandaag maakt producent STENT Producties bekend dat er wegens vraag een exclusieve openbare voorstelling in Bergen op Zoom te zien is.

Medio april staat de voorstelling ‘Willem Junior’ met maar liefst 10 schoolvoorstellingen geprogrammeerd in de CKB Zaal in Bergen op Zoom, de thuishave van hoofdrolspeler Merijn Oerlemans (Jan). Reden genoeg om een exclusieve openbare voorstelling te organiseren, waarbij de andere hoofdrol van Willem gespeeld wordt door Calvin Kromheer. Oerlemans maakt zich ondertussen ook gereed om komend seizoen de hoofdrol te spelen in ‘Mees Kees Op Kamp’ en Kromheer speelde dit seizoen nog in Disney’s ‘Aladdin’ en ‘Schippers van de Kameleon’. 

Over Willem Junior

‘Willem Junior’ vertelt het verhaal van twee nieuwsgierige twaalfjarige jongens Willem en Jan die middels een magische app teruggaan in de tijd. Waar ze de jonge Willen ontmoeten en mysteries proberen te ontrafelen rondom deze ‘Grootste Nederlander Aller Tijden’. Script, liedteksten en regie zijn in handen van Florus van Rooijen, muziek is geproduceerd door Marnix Wetzer. 

De openbare voorstelling staat gepland op maandag 17 april om 19:30 uur in CKB Zaal in Bergen op Zoom. Tickets á €12,50 per ticket zijn verkrijgbaar via www.willemjunior.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.