EXCLUSIEF 100 KAARTEN GALAPREMIÈRE FIDDLER ON THE ROOF IN VERKOOP!

EXCLUSIEF 100 KAARTEN GALAPREMIÈRE FIDDLER ON THE ROOF IN VERKOOP!

Morgen neemt het DeLaMar Theater exclusief 100 kaarten in verkoop voor de galapremière van Fiddler on the Roof op 5 november aanstaande. De kaartverkoop start om 12:00 uur via delamar.nl/fiddler.

Thomas Acda speelt de hoofdrol van Tevye en neemt je op innemende en geestige wijze mee in deze meeslepende musical. Fiddler on the Roof, met ‘If I Were A Rich Man’ en vele andere beroemde evergreens, gaat over een wereld op de vlucht waarin uiteindelijk de liefde overwint. Een dynamische voorstelling met veel dans en muziek, die entertaint in grootsheid en ontroert in intimiteit. Deze musical toont ons de betekenis van familie in een veranderende wereld waarin wij overeind proberen te blijven met onze tradities. Fiddler on the Roof is de originele en wereldwijd gebruikte titel van de productie die we in Nederland kennen als Anatevka.

Thomas Acda over zijn rol: “Fiddler is een voorstelling over een groot thema, gebracht met veel humor en een bepaalde lichtheid. Wanneer het gaat om echt grote dilemma’s en groot verdriet, dan maak je je beste grappen, dan maak je de mooiste liedjes.”

Regisseur Ruut Weissman (o.a. bekend van het met 5 keer 5 sterren bekroonde Hij Gelooft In Mij) maakt een actuele versie van deze musicalklassieker en plaatst deze nadrukkelijk in de tijdgeest van nu.

Galapremière Fiddler on the Roof vindt op 5 november plaats in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Dresscode: Black Tie. Meer informatie over de voorstelling: www.delamar.nl/fiddler

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.