ESUS CHRIST SUPERSTAR MET TED NEELEY KOMT TERUG NAAR NEDERLAND

ESUS CHRIST SUPERSTAR MET TED NEELEY KOMT TERUG NAAR NEDERLAND

Kaartverkoop start op vrijdag 1 december 2017

Uitverkochte zalen, staande ovaties en lovende reacties van pers en publiek. De internationale rockopera Jesus Christ Superstar wist in 2015, 2016 én 2017 tienduizenden harten te veroveren. Producent TEC Entertainment is de afgelopen maanden overstelpt met verzoeken om Jesus Christ Superstar, met Ted Neeley in de titelrol, terug te halen naar Nederland. De spectaculaire rockopera van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice zal tijdens de Paasweek van 2018, van 28 maart tot en met 1 april 2018, te zien zijn in AFAS Live in Amsterdam. De kaartverkoop start op vrijdag 1 december 2017 om 10.00 uur.

Ted Neeley wil terug naar Nederland

Na twee succesvolle series voorstellingen in Nederland en België, met meer dan 150.000 verkochte kaarten, kwamen er soms hartverscheurende brieven en mails binnen bij producent TEC Entertainment om Jesus Christ Superstar terug naar Nederland te halen. In het kader van een korte Europese tournee in 2018 is het mogelijk gebleken de wereldberoemde rockopera voor zeven voorstellingen naar AFAS Live in Amsterdam te halen. Producent Marc Muller: “Het is altijd onze grote wens geweest Jesus Christ Superstar op te voeren gedurende de Paasweek. Toen deze mogelijkheid zich voor deed hebben we, samen met de Italiaanse producent en regisseur Massimo Piparo, contact opgenomen met Ted Neeley om hem te vragen nog één keer terug te komen naar Nederland. Daar reageerde hij heel erg enthousiast op en hij verheugt zich enorm op de voorstellingen in Amsterdam tijdens de Paasweek 2018.” De korte Europese tournee van Jesus Christ Superstar, die de musical ook naar Bulgarije en Italië zal brengen, start op woensdag 28 maart 2018 in AFAS Live in Amsterdam.

Lovende pers en publiek

De reacties van pers en publiek op de voorstellingen van Jesus Christ Superstar waren lovend: * * * * * (De Gelderlander), “Jesus Christ Superstar is overweldigend en oogverblindend ….. een lading dynamiet en een denderende scheut energie. Zelden ging een publiek zó mateloos uit hun dak” (Dagblad van het Noorden), “Neeley het onbetwistbaar middelpunt van de show” (De Volkskrant), “Overdonderende show met een super strakke rockband, wervelende dansers en uitstekende zangers” (Vrij Nederland) en “Fenomenale Jesus Christ Superstar zorgt voor kippenvel bij publiek“ (Wegener Media). En ook het publiek overstelpte de website van de musical met superlatieven als “Geweldig”, “Fantastisch” en “Kippenvel”.

Jesus Christ Superstar

De wereldberoemde rockopera vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de aangrijpende teksten van Tim Rice en de unieke vertolking van Ted Neeley vormen een onvergetelijke ervaring, die wordt ondersteund door dertig castleden en een live orkest. Jesus Christ Superstar is een aangrijpend verhaal dat nog steeds eigentijds is, met geweldige songs als ‘I Don’t Know How To Love Him’, ‘Superstar’ en het fenomenale ‘Gethsemane’. Deze grootschalige Engelstalige productie van Jesus Christ Superstar wordt geregisseerd door de Italiaanse ster-regisseur Massimo Piparo en is geïnspireerd op de verfilming van Jesus Christ Superstar uit 1973, waarin Ted Neeley schitterde in de titelrol. In mei van dit jaar was een bijzondere versie van deze rockopera te zien in de Rotterdam Ahoy met als gastartiesten Yvonne Elliman en de onlangs overleden Barry Dennen.

Speeldata:

Jesus Christ Superstar is gedurende de Paasweek van 2018, van woensdag 28 maart tot en met 1 april 2018 (Eerste Paasdag), uitsluitend te zien in AFAS Live in Amsterdam. Kaarten voor Jesus Christ Superstar zijn vanaf vrijdag 1 december 2017 te bestellen via www.tec-entertainment.com

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.