Esmée Dekker en Yoran de Bont in eigen kerstconcert

Esmée Dekker en Yoran de Bont in eigen kerstconcert

Musicalacteurs Esmée Dekker en Yoran de Bont touren in december door het land met hun eigen kerstconcert: It’s beginning to look a lot like Christmas. Eerder waren ze samen al te zien in de musicals My Fair Lady, Evita en Rocky Horror Show. Nu zorgen de vrienden voor de perfecte start van je feestdagen met hun eerste eigen theatertour waarin ze kerstmis zullen ‘ontleden’ op een geheel eigen wijze. Een avond waarin zowel nostalgische kerstliederen alsook de mooiste jazz klassiekers en hedendaagse radiohits, volledig in hun eigen stijl, de revue zullen passeren.En allebei hebben ze een bijzondere band met de ‘most wonderful time of the year’ die ze aan de hand van anekdotes en herinneringen delen met elkaar en het publiek, tijdens dit avondvullende kerstconcert. 

‘Samen zingen en acteren voelt inmiddels bijzonder goed en vertrouwd, maar een complete show maken is een nieuwe uitdaging voor ons’ zegt Esmee. ‘Dit keer doen we vrijwel alles zelf en zijn we ook verantwoordelijk voor kostuums, decor, repertoire, script en nog zo veel meer’ vult Yoran aan. Hij groeide zowat op in het tuincentrum van zijn ouders waarin hij jarenlang met heel veel plezier meewerkte bij de opbouw van de kerstshow, en die achtergrond komt nu goed van pas. ‘Laten we zeggen dat het visueel zeker niet saai zal zijn,’ vult Esmee lachend aan. Het beloofd een sfeervolle, veelzijdige avond te worden; de perfecte manier om de feestdagen in te luiden.

It’s beginning to look a lot like Christmas is 7 keer te zien in Den Hoorn (Texel), Amsterdam, Rijswijk, Spijkenisse, Roosendaal, Blaricum en Leidschendam. Chiara Re verzorgt de staging en choreografie en regisseur Martin Michel tekent voor de eindregie.

It’s beginning to look a lot like Christmas is tussen 16 en 23 december te zien in de theaters.

 Kaarten en meer info;  https://www.dgtheater.nl/voorstelling/its-beginning-to-look-a-lot-like-christmas


Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.