Erik Mouthaan ontvangt in New York 1e exemplaar PROJECT ANSWER

Erik Mouthaan ontvangt in New York 1e exemplaar PROJECT ANSWER

RTL Nieuws correspondent Erik Mouthaan heeft op de plek waar hij zijn kijkers steevast toespreekt, het dak van de CBS Studio’s in New York, het eerste exemplaar van het boek PROJECT ANSWER ontvangen. Auteur Frank Waals zocht hem op in The Big Apple en volgde Erik een dag lang tijdens z’n werkzaamheden. Een korte reportage hiervan ziet u hier.

Het nieuws van alle kanten In Project Answer neemt journalist Frank Waals op nuchtere wijze de grootste ergernissen en belangrijkste nieuwsgebeurtenissen van de afgelopen jaren onder de loep. Waarom negeert de Russische president Poetin de luide roep van bondgenoten te stoppen met zijn mismanagement? Wat maakt de Koninklijke familie zo bijzonder dat ze, op onze kosten, nog steeds een sprookjesleven mogen leiden. Of wat te denken van zwarte piet? Wat is nu de echte reden dat Sinterklaas nooit meer hetzelfde zal zijn? Waarom halen roofovervallen de voorpagina’s niet en een lullig incident met Justin Bieber wel? En hoe is het mogelijk dat Brazilië, met al haar vervuiling en criminaliteit, zowel het WK als de Olympische zomerspelen krijgt toegewezen?

Met speciale aandacht voor Amerika. De bizarre gebruiken van haar inwoners, politiek incorrecte reacties op terreurgroep IS, het theaterspel rondom presidentsverkiezingen en een handvol geheimen uit The White House. Aan het woord komen deskundigen als Michiel Vos, Charles Groenhuijzen en ook Erik Mouthaan, die in een uitgebreid interview aangeeft waarom hij nooit meer terug wil keren naar Nederland. Daarnaast komt oud-D66 kamerlid Boris van der Ham uitvoerig aan het woord over zijn leven na de politiek en legt hij uit waarom hij zich op het Binnenhof soms anders naar de media presenteerde dan wie hij werkelijk was.
Relevante links VIDEO boektrailer: YouTube VIDEO promo op Times Square: YouTube Bol.com: http://www.bol.com/nl/p/project-answer/9200000048936387/ Productpagina: http://www.forwardmedia.nl/project-answer Facebook: https://www.facebook.com/projectanswerboek

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.