En Vogue komt naar de Ziggo Dome Ladies of Soul nodigt legendarische girlgroup uit!

Ladies of Soul voegen op 15 en 16 februari 2019 nog meer lady power toe aan hun populaire concertreeks in de Ziggo Dome. Twee avonden op rij staan zij samen op het podium met de ‘Funky Diva’s’ van En Vogue, een van de vijf best verkopende vrouwelijke muziekgroepen in de Amerikaanse geschiedenis. En Vogue verkocht meer dan 20 miljoen albums, heeft 30 miljoen streams en 26 miljoen YouTube views op alleen al hun top 6 hit singles. Voor de Ladies of Soul shows zijn nog tickets verkrijgbaar via ladiesofsoul.nl.

Berget Lewis: “En Vogue heeft echt legendarische nummers gemaakt waar wij keer op keer zoveel inspiratie en energie uit halen. De 90’s hadden er echt anders uitgezien zonder deze power ladies! En straks staan we gewoon – live on stage – naast hen in onze eigen show. Dat wordt natuurlijk een magisch moment!”

En Vogue zangeressen Cindy Herron-Braggs, Terry Ellis en Rhona Bennet zijn het beste te omschrijven als tijdloos. Als geen ander mixen zij R&B met jazz, rap en rock, met fans over de hele wereld als resultaat. En Vogue scoorde in de jaren 90 hit na hit met uitblinkers als Hold On, Free Your Mind, Never Gonna Get it, Whatta Man (feat. Salt N Pepa) en Don’t Let Go en zijn meerdere malen genomineerd voor een Grammy Award.

Edsilia Rombley: “We hebben ieder een wish list van special guests en En Vogue staat daar al sinds jaar één op. Want als er één groep perfect bij onze shows past, dan is het natuurlijk En Vogue met haar power ladies en onvergetelijke hits! We zijn echt supertrots dat ze komen!”

Eerder kondigden Ladies of Soul al – soul singer pur sang – Steffen Morrison uit als gastartiest en onthulden zij Ronnie Flex als verrassende special guest.

Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer zijn de Ladies of Soul. In het soulvolle concert worden energieke uptempo nummers afgewisseld met powerballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie, intieme momenten. Een live band, bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de avonden.


Voor de shows van Ladies of Soul op 15 en 16 februari 2019 zijn nog tickets verkrijgbaar via eventim.nl en ladiesofsoul.nl. Hier is tevens meer informatie over het concert te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.