Emma Kok ook dit jaar aanwezig bij Fred & Friends

Emma Kok ook dit jaar aanwezig bij Fred & Friends

Ook Danny de Munk en Belle Perez geven acte de présence

Fred & Friends, het jaarlijkse spektakel gepresenteerd door niemand minder dan de Fred van Leer, kondigt vandaag met trots aan dat zangeres Emma Kok dit jaar als gastartiest optreden op 11 & 12 oktober. Emma Kok was vorig jaar ook aanwezig op dit evenement. Eerder werden Danny de Munk en Belle Perez al bekend gemaakt.

‘Het was ongelooflijk bijzonder om met Emma te werken. Dus twijfelde geen moment om haar voor dit jaar weer te vragen. Het was nog even spannend of zij kon. Want deze ‘wereldster’ reist de hele wereld over. Het is gelukt! En deze week hebben we dat samen gevierd door samen te zingen. Nou ja, ik playback natuurlijk’, als dus Fred van Leer.

Emma Kok treedt inmiddels, met onder andere André Rieu, op over de hele wereld. Zij maakt vorig jaar haar debuut bij Fred & Friends en keert dit jaar terug voor een nog spectaculairder optreden. Met haar unieke stemgeluid belooft Emma Kok het publiek opnieuw te betoveren.

Over “Fred & Friends”

“Fred & Friends” staat bekend om zijn ongeëvenaarde mix van muziek, dans, diversiteit en plezier. Het evenement trekt jaarlijks duizenden enthousiaste bezoekers en biedt een onvergetelijke avond uit voor mensen van alle leeftijden. Met de toevoeging van Emma Kok aan de line-up, belooft Fred & Friends dit jaar weer een buitengewone ervaring te worden.

Voor meer informatie en kaartverkoop, zie: www.FredandFriends.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.