Emilio en Gloria Estefan aanwezig bij Nederlandse première On Your Feet!

Emilio en Gloria Estefan aanwezig bij Nederlandse première On Your Feet!

 
Première op zondag 29 oktober in het Beatrix Theater in Utrecht
 
Emilio en Gloria Estefan zijn op 29 oktober aanwezig bij de Nederlandse première van hun musical On Your Feet! in het Beatrix Theater in Utrecht. Dat hebben Gloria en Emilio laten weten tijdens een ontmoeting met de Nederlandse hoofdrolspelers in Miami. Vajèn van den Bosch (Gloria), Jim Bakkum en Tommie Christiaan (afwisselend te zien als Emilio Estefan) zijn op dit moment in Miami ter voorbereiding op de musical, die gebaseerd is op het leven en de muziek van Emilio en Gloria Estefan. On Your Feet! is de opvolger van The Bodyguard in het Beatrix Theater in Utrecht en is daar vanaf 17 oktober te zien.
 
Albert Verlinde
Vanuit Nederland laat Albert Verlinde, producent en algemeen directeur Stage Entertainment Nederland, weten trots te zijn op de komst van Emilio en Gloria naar de Nederlandse première: “We hoopten er natuurlijk enorm op, maar ik ben ontzettend blij om nu te horen dat Emilio en Gloria zelf aanwezig zullen zijn bij de Nederlandse première. De Nederlandse voorstelling is de allereerste buitenlandse productie van de succesvolle Broadway-musical en Emilio en Gloria zijn zeer betrokken bij de voorbereidingen. Ze hebben Vajèn, Jim en Tommie met open armen ontvangen in Miami en wij zullen hen in oktober net zo’n warm welkom geven in Utrecht. Ik kijk er naar uit om hen op 29 oktober te mogen verwelkomen op de première!”.
 
On Your Feet!
On Your Feet! vertelt het inspirerende en waargebeurde verhaal over de liefde, afkomst en ambitie van twee mensen die geloofden in hun talent, hun dromen – en in elkaar. Samen werden zij een internationale sensatie: Emilio en Gloria Estefan. De musical bevat uiteraard alle iconische Latin popsongs van Gloria Estefan en de Miami Sound Machine, zoals ‘Conga’, ‘Get On Your Feet’ en ‘Rhythm is Gonna Get You’. Meer informatie: www.onyourfeet.nl
FOTO: Roy Beusker
Foto: Roy Beusker
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.