Eindvoorstelling Inside Out MusicAllFactory volwassenen

Eindvoorstelling Inside Out MusicAllFactory volwassenen

SNEAK PREVIEW: MusicAllFactory eindvoorstelling Inside Out – 6 t/m 9 juni 

De voorstellingsweek van de MAF Volwassenen is vandaag officieel begonnen. Komende donderdag spelen de studenten hun try-out. Check hier de sneak preview. Tickets bestel je via de ticketshop van Factorium.nl.

De laatste maanden van het seizoen, slaan de musicalstudenten de handen ineen en werken toe naar het sprankelende einde van het jaar. Vier leerjaren aan sterke solisten en krachtige ensembles zullen je verrassen.

Regie: André van Hest en Michelle van Daalhoff

Bestel snel kaarten via deze link https://ap.lc/fyJVs.

Preview >>

Audities voor MusicAllFactory

Steel jij de spotlight? Wil je van musical je vak maken en doorstromen naar een muziek- of musicaltheater vervolgopleiding? Dan is de MusicAllFactory echt iets voor jou!

MusicAllFactory van Factorium! Hartje Tilburg, tegenover dé Academie voor Muziek- en Musicaltheater van Fontys, werken professionele MAF-docenten met studenten om ze klaar te stomen voor het grote werk. Ze worden opgeleid tot een professionele musicalperformer met makerskwaliteiten in een warme, veilige en persoonlijke omgeving. Of zoals de studenten zeggen: ‘Je mag hier fouten maken, je mag erom lachen, het is keihard werken en je komt er door de professionaliteit van de docenten achter dat je veel meer kunt dan je denkt.’ Maatwerk dus!

Auditiedata

MAF Jongeren extra 1e ronde zang: 31 aug (16 juni zit vol)

MAF Volwassenen 1e ronde zang: 28 t/m 30 juni

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.