Eerste try-outs ”Urinetown de Musical” in de verkoop!

De eerste try-outs van ”Urinetown de Musical” zullen op vrijdag 15 en zaterdag 16 september 2017 te zien zijn in Theater aan de Schie in Schiedam.

Primeur

Theater aan de Schie heeft de primeur om ”Urinetown de Musical” als eerste aan het grote publiek te laten zien. Tevens zal de montage in hetzelfde theater plaatsvinden.

Producent Marcel Woudsma: Tijdens onze zoektocht naar geschikte theaters voor onze montageperiode en eerste try-outs kwamen wij al snel uit bij Theater aan de Schie. De ruime en sfeervolle theaterzaal biedt plaats aan 700 bezoekers en beschikt over ruime, comfortabele stoelen met bijzonder veel beenruimte en uitmuntende zichtlijnen. Niet alleen de sfeer en uitstraling van het theater, maar ook de gastvrijheid vinden wij erg belangrijk. Met een top tien klassering in de ANWB-verkiezing 2016 voor het meest gastvrije theater van Nederland zit dat bij Theater aan de Schie wel goed.

Urinetown de Musical

Urinetown vertelt het absurde verhaal van een grauw stadje waar water schaars is. Privé-toiletten zijn verboden en het boosaardige bedrijf dat de wc’s uitbaat, floreert door torenhoge toegangsprijzen te vragen. Bobbie Goud heeft er genoeg van en spoort het volk aan tot opstand. Maar de situatie wordt ingewikkeld als hij verliefd wordt op Lot, de dochter van de toilettenbeheerder.

Urinetown is een verhaal over hebzucht, corruptie, liefde en revolutie. Het zit boordevol satirische humor en een knipoog naar beroemde musicals als Les Misérables en West Side Story. Met cabareteske invloeden en flarden kleinkunst neemt deze intieme voorstelling zowel de politiek als het genre musical op de hak. De ongewone aanleiding is weliswaar het recht om te plassen, maar Urinetown handelt tevens over maatschappelijke en alledaagse zaken die ons allemaal raken.

Kaartverkoop

Kaarten voor beide try-outs zijn tegen een gereduceerde prijs van € 35,- per stuk verkrijgbaar via www.jointventureproductions.nl/tickets/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.