Eerste soloshow ‘Glittermoe’ van prijswinnend cabarettalent Gavin Reijnders neemt publiek mee in komische identiteitscrisis

Eerste soloshow ‘Glittermoe’ van prijswinnend cabarettalent Gavin Reijnders neemt publiek mee in komische identiteitscrisis

‘Welke prijs wil je betalen om ergens bij te horen?’ In zijn eerste muzikale solovoorstelling probeert cabarettalent Gavin Reijnders antwoord op die vraag te vinden en neemt hij zijn publiek mee in zijn eigen komische identiteitscrisis. Gavin tourt met ‘Glittermoe’ van 29 oktober tot en met 19 april door het hele land.

Iedereen wil ergens bij horen en overal is het perfecte plaatje te zien.Gavin is wel een beetje klaar met constant aan zichzelf werken. Na iedere fout die hij begaat, vergeet hij de wijze les te leren, maar schrijft hij er wel een liedje over. Dus gaat zijn debuutvoorstelling over de kunst van “ja, weet ik veel?!”Want een slechte keuze wordt vaak een goed verhaal.

 
Gavin Reijnders: “Het is zowel logisch als dodelijk vermoeiend dat we een perfect leven willen en allemaal ergens bij willen horen. In mijn show wil ik mensen meenemen naar herkenbare en grappige situaties, zoals een yogales en die ene kutverjaardag. Ik ben glittermoe en zal iedereen vertellen waarom!”

Theaterkrant: ”Zijn talent is onmiskenbaar zijn persoonlijkheid overrompelend, zijn energie tomeloos en aanstekelijk”

 
Gavin Reijnders belandt in 2019 op 21-jarige leeftijd als jongste deelnemer ooit in de finale van het Leids Cabaretfestival. Het jaar daarop wordt hij door &C van Chantal Janzen geselecteerd voor het traject ‘&C Talent Foundation’. Hij speelt zichzelf landelijk in de kijker als hij in 2022 het BNNVARA-programma ‘Ik Ga Stuk’ wint. In dat programma zoekt de bekende comedian Stefano Keizers naar het grootste cabarettalent. Gavin trad al op bij het Amsterdam Fringe Festival en op Lowlands en gaat nu naar theaters door het hele land.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.