Eerste repetitiedag Zo Vader Zo Zoon – Fotoreportage

Eerste repetitiedag Zo Vader Zo Zoon – Fotoreportage

Vandaag is de cast van Zo vader zo zoon aan hun eerste repetitiedag begonnen. In de Diemenstudios in Diemen kwamen Jon van Eerd, Joey Schalker, Arie Cupé, Nandi van Beurden en Suzanna Pleiter, samen om voor het eerst samen te repeteren. Traditiegetrouw is dit gevierd met het aansnijden van een speciale taart.  Het was dubbel feest, Jon is vandaag ook jarig en werd luid toegezongen door alle aanwezige pers, cast en creatives.

Het verhaal:
Harrie Vermeulen (Jon van Eerd) woont bij zijn succesvolle zoon in huis. Maar hoe slim en geslaagd zoonlief ook is in het zakenleven, zo naïef is hij dat privé. Zijn arrogante en zelfingenomen secretaresse (Nandi van Beurden) is vastbesloten Junior (Joey Schalker) aan de haak te slaan. En daar kan ze de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Ze haat Harrie en doet er dan ook alles aan om hem het huis uit te krijgen. Er is vast wel een dating site voor ouderen om hem aan een oud besje te haken.

Maar, Harrie zou Harrie niet zijn als hij er geen stokje voor zou steken. Hij laat zich niet zomaar uit het lood slaan. Bovendien heeft hij een veel betere, en vooral lievere vrouw (Suzanna Pleiter) voor zijn zoon op het oog. En dus bedenkt hij een ingenieus plan om de heks in één klap te lozen én tegelijkertijd een leuke schoondochter te krijgen. Hiervoor roept hij de hulp in van een oude, vertrouwde vriend (Arie Cupé). De twee mannen stellen alles in het werk om de verfoeide feeks flink te laten blunderen. Een klein duwtje in de goede richting van de lieftallige schone die ze hebben geselecteerd en alles komt vast wel goed; 

Maar die route blijkt niet zonder heel wat drempels, hordes, stoplichten, hefbomen en andere obstakels. Zeker niet als zoonlief ook nog een aardige duit in het zakje doet!

Creatives:
Jon van Eerd: Script & liedteksten
Mark Kuypers: Muziek
Caroline Frerichs: Regie
Ton Fiere: Producent
Lesley Pols: Uitvoerend producent

Voor meer informatie: https://www.pretpakhuis.nl/zovaderzozoon

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.