Eerste repetitiedag Musical De Tocht – maandag 10 juli – Utrecht – met oa Nandi van Beurden, Bertrie Wierenga, Wolter Weulink, Jolijn Henneman eva Fotoreportage

Eerste repetitiedag Musical De Tocht – maandag 10 juli – Utrecht – met oa Nandi van Beurden, Bertrie Wierenga, Wolter Weulink, Jolijn Henneman eva Fotoreportage

Op maandag 10 juli was in de Vechtsebanen Sports & Businesscampus in Utrecht de eerste repetitiedag van musical De Tocht. Om 11.15 werd het startschot gegeven voor de cast. Ze maakte een rondje op de ijsbaan, de ene wat stabieler dan de ander.

Over De Tocht

Musical ‘De Tocht’ laat de magie van De Elfstedentocht tot leven komen in het speciaal gebouwde Friso Theater met een ijsvloer van 2.000m2. Voor iedereen die ervan droomt om ooit nog een Elfstedentocht mee te maken: ‘It giet oan’! De Tocht vertelt het verhaal van afzien, doorzetten en de kracht van vriendschap. Vijf jeugdvrienden sluiten een pact: “Later als we groot zijn, rijden we samen de Elfstedentocht”. In de winter van 2023 maakt belofte schuld, zeker nu één van de vrienden een geheim bij zich draagt en er meer op het spel staat dan enkel het halen van het kruisje.

De musical vindt plaats in het speciaal voor de voorstelling gebouwde Friso Theater in Leeuwarden. Met de nieuwste theatertechnieken, meteorologische special effects en een immense 360° ijsvloer komt de Elfstedenmagie voelbaar tot leven!

Try-outs vanaf 17 september 2023, première 1 oktober 2023.

Met oa

Wolter Weulink – Sjoerd
Nandi van Beurden – Annet
Theo Martijn Wever – Pieter
Boy Ooteman – Rene
Jolijn Henneman – Kristien
Thijs Meester – Jelmer
Maike Boerdam – Boukje
Bertrie Wierenga – understudy Annet

Eddy Habbema – Regisseur
Allard Blom – Script en liedteksten
Ad van Dijk – Muziek
Sytse Broersma – Muziek en Friese liedteksten
Marc Forno – Mise-en-scène

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.