Eerste repetitie orkest en cast van musical Charley belooft al veel goeds

Tekst: Jessica Uijttewaal

Na vijf weken repeteren was afgelopen vrijdag het eerste moment dat de cast van ‘Charley de musical’ ook met het orkest samenkwam. Bij deze eerste repetitie mocht de pers aanwezig zijn. Erg bijzonder, want dit gebeurt normaal gesproken achter gesloten deuren. Zowel voor het orkest, de cast als de creatives is dit een spannend moment waar alles voor het eerst bij elkaar komt.
We mochten getuige zijn van het doornemen van een aantal nummers. Hier kregen we al een aardige indruk van de interactie tussen de cast. Wat direct opvalt is hoe iedereen al op elkaar afgestemd is, maar ook hoe ontspannen de sfeer onderling is.
De liedjes die we hoorden liggen lekker in het gehoor en blijven snel in het geheugen hangen. Wat ook erg fijn is, is dat de tekst goed te verstaan is. De muziek is echt genieten, dat het gespeeld wordt door een live orkest maakt het nog mooier.
Dit voorproefje belooft veel goeds voor de voorstelling die op 9 december in première zal gaan in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Jon van Eerd heeft zich weer omringt met een topcast en samen zullen zij u ongetwijfeld een mooie, hilarische avond bezorgen.

FOTO: ©Monique Hoffmann

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.