EERSTE MUSICAL SOLO-CD PIA DOUWES

EERSTE MUSICAL SOLO-CD PIA DOUWES

After all this time vanaf eind november verkrijgbaar

Eind November verschijnt de allereerste solo CD van Pia Douwes, Nederlands meest succesvolle, veelzijdigste en onderscheiden musical-actrice, met als titel After all this time. De CD wordt uitgebracht door platenmaatschappij HitSquad.

Ik heb in de afgelopen dertig jaar heel veel prachtige rollen mogen spelen met iconische musicalsongs: van “I Dreamed A Dream” uit Les Misérables en “All That Jazz” uit Chicago tot “MiLady ist Zurück”, dat werd geschreven voor de Duitse versie van 3 Musketiers. Toen ik door mijn CD collectie bladerde, kwam ik tot de ontdekking dat ik op 65 verschillende albums te horen ben: musical-CD’s, verzamel CD’s en CD’s van andere artiesten. Maar geen eigen CD met al die prachtige nummers die mensen vaak met mij associëren, nummers die een grote rol hebben gespeeld in mijn carrière en mijn leven hebben verrijkt.”

Veertien nummers, plus een verrassende bonus-track, zijn met een groot orkest onder leiding van Koen Schoots het afgelopen jaar opgenomen in een studio in Wenen. “Het bijzondere van mijn album is dat het geheel Engelstalig is en dus een aantal grote songs uit Nederlandse en Duitse producties speciaal voor dit album zijn vertaald door een grootheid uit de internationale musicalwereld. Ook “Ich Gehör Nur Mir” (“Mijn Leven Is Van Mij”), uit de musical Elisabeth waarin ik 25 jaar geleden bij de wereldpremière in Wenen de titelrol creëerde en mijn internationale doorbraak heb mogen beleven.” De complete lijst met liedtitels wordt in November bekend gemaakt.

De CD After all this time van Pia Douwes wordt uitgebracht door platenmaatschappij HitSquad en is vanaf eind november verkrijgbaar in Nederland, Duitsland en Oostenrijk.

www.piadouwes.com

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.