Eerste castleden She Loves Me bekend!
De eerste twee castleden van She Loves Me zijn bekend! Musicalacteurs én neven Freek Bartels en Jip Bartels staan voor het eerst samen op het toneel in deze geweldige musical. Freek is op dit moment te zien in From Sammy with Love en ken je waarschijnlijk van musicals als Joseph, Petticoat en Les Miserables. Jip is nog niet zo lang geleden afgestudeerd, maar gooide met zijn enorm talent al hoge ogen in de musicals Grease en Hair. Daarnaast kunnen we je nu ook de speelperiode en locatie noemen: She Loves Me is van 7 t/m 15 juli 2018 te zien in Dansmakers, een onderdeel van de prachtige Kromhouthal in Amsterdam-Noord. 
We zijn ontzettend blij met bovenstaande, maar helaas zijn we er nog niet. We vertelden je in onze vorige mail al dat we een crowdfundingactie zijn gestart om na A New Brain deze tweede voorstelling mogelijk te maken. Zonder het slagen van deze crowdfunding kunnen we She Loves Me helaas niet gaan maken. We zijn desondanks ontzettend blij met de tussenstand: dankzij jullie hulp zitten we inmiddels op 43% van het benodigde totaal. Dank daarvoor! Nu is het echter alle zeilen bijzetten: als we over drie weken niet de eindstreep hebben gehaald, worden alle donaties door Voordekunst (de website waar onze campagne loopt) teruggestort. En we willen She Loves Me echt ontzettend graag voor jullie gaan spelen in juli!
Als je dus nog wilt helpen om met ons deze voorstelling komende zomer naar Nederland te brengen, dan zou dat echt geweldig zijn. Alle hulp, groot en klein, is meer dan welkom! Doneren kan vanaf €10,-. Op onze campagnepagina vind je alle informatie en de leuke tegenprestaties die wij je kunnen bieden. Zo kun je je al verzekeren van kaarten voor de voorstelling en loop je zo zeker niet het risico op de wachtlijst – die we afgelopen zomer bij A New Brain hadden – te komen.
Als je ons al geholpen hebt, dan danken we je nogmaals enorm! Zodra de campagne is afgelopen (en hopelijk geslaagd) nemen we contact met je op. Stuur in de tussentijd deze mail vooral door naar je vrienden, kennissen en netwerk en vertel iedereen op je social media over She Loves Me en de crowdfundingactie. Samen kunnen we zorgen dat deze fantastische musical er komende zomer komt!
Help mee!
We wensen je alvast mooie feestdagen!
 
Tot snel!

Hartelijke groet,
Erwin Aarts en de rest van De Kernploeg
 www.de-kernploeg.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.