Eerste beelden van Daens 2.0 maken indruk!

Eerste beelden van Daens 2.0 maken indruk!

Foto’s: Guy Brynaert

Vandaag liet Studio 100 voor het eerst een fragment zien uit de 2.0-versie van de musical Daens. De Vlaamse pers kon kennismaken met de openingsscéne van deze nieuwe spectaculaire voorstelling. Meteen zuigen hoofdrolspelers Peter Van de Velde als Daens en theatermonument Jo Demeyere als bisschop Stillemans de toeschouwers mee in het verhaal. De cast en het creatieve team hebben nog twee weken om zich voor te bereiden en de voorstelling verder te finetunen. Het wordt dus aftellen naar 21 februari 2020 voor de grote première! Het vernieuwend technisch concept met rijdende tribunes en het geluid via individuele hoofdtelefoons zorgen ervoor dat iedereen op een unieke manier meegezogen wordt in dit diepmenselijke verhaal. 

Anja Van Mensel, CEO Studio 100 Benelux: “Het was een spannend moment vandaag, want voor de eerste keer lieten we een deel van de nieuwe 2.0-versie zien aan de Vlaamse pers. We hebben keihard gewerkt om de gigantische technische en artistieke puzzel te leggen, maar ik ben ongelofelijk fier op waar we momenteel staan in het creatieve proces. De reacties waren alvast heel bemoedigend. Ik kijk uit naar de grote première op 21 februari!” 

Verlengd tot en met februari 2021!

Na de spektakel-musical 40-45 lijkt het publiek ook deze voorstelling volledig in de armen te sluiten want Studio 100 kondigde vandaag ook aan dat het de voorstelling verlengd tot en met 28 februari 2021! 

Daens zal vanaf 22 februari 2020 afwisselend met de spektakel-musical 40-45 te zien zijn in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.