Eenmalig echt Waanzinnig dromen in het DeLaMar Theater

Eenmalig echt Waanzinnig dromen in het DeLaMar Theater

primeur: kids van kinderen voor kinderen musical slapen 1 nacht op toneel

De vijftien kinderen van de Kinderen voor Kinderen-musical Waanzinnig Gedroomd mogen in de nacht van 9 op 10 juni hun waanzinnigste droom dromen op het toneel van de Wim Sonneveld-zaal in het DeLaMar Theater. Wegens het grote succes van de bejubelde voorstelling in het afgelopen seizoen, keert deze van 12 tot en met 23 augustus nog een laatste keer terug in het Amsterdamse theater. Om dat te vieren biedt de directeur Edwin van Balken de cast deze unieke overnachting aan. De nieuwe hoofdrolspeler, Pepijn Gunneweg, grijpt deze kans meteen aan om alvast even met de kinderen uit de cast te repeteren voor het slapen gaan.

Na een feestelijk diner, repeteren de kinderen met Pepijn Gunneweg een paar van de bekende Kinderen voor Kinderen – liedjes. Nadat de tanden gepoetst zijn en de pyjama’s aan, leest hij ze voor het slapen gaan nog een verhaaltje voor. De volgende ochtend worden ze heerlijk wakker met een wijsje in hun hoofd en gaan ze na een voedzaam ontbijt weer naar school om op 12 augustus terug te komen voor de tien aller, -allerlaatste voorstellingen Waanzinnig Gedroomd.

Over Waanzinnig Gedroomd:
Waanzinnig Gedroomd, geschreven door Roeland Fernhout en Ulrike Bürger-Bruijs, was sinds afgelopen oktober meer dan 120 keer te zien in theaters in heel Nederland. Het is een musical voor iedereen van 5 tot 99 met hits als Op een onbewoond eiland, Klaar voor de Start, Wakker met een wijsje… Deze bekendste oude én nieuwe hits vertellen het verhaal over Guus die met zijn moeder Julie naar een nieuwe stad verhuist. Julie probeert haar hoofd boven water te houden in haar nieuwe baan, terwijl Guus in een klas komt waar veel wordt gepest. Zijn nieuwe schooldirecteur, die thuis zijn handen al vol heeft aan zijn opstandige puberdochter, is dan ook ten einde raad en schakelt de hulp in van meester Augustus. Met hun nieuwe meester doet de klas van Guus een bijzonder muzikaal project dat alles verandert: ‘PROJECT M’. Maar durft Guus ook zijn grote geheim met de klas te delen?

Waanzinnig Gedroomd is een productie van Cook a Dream in samenwerking met de VARA. Het is de eerste keer in het 35-jarig bestaan van Kinderen voor Kinderen dat er een musical gemaakt is met de liedjes.

www.waanzinniggedroomd.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.