EENMALIG CONCERT PIA DOUWES IN DELAMAR

EENMALIG CONCERT PIA DOUWES IN DELAMAR

After All This Time in concert

Na de succesvolle lancering van After All This Time, de eerste solo CD van musicalster Pia Douwes, geeft Pia op woensdag 28 februari 2018 een eenmalig concert in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De CD was op de dag van de verschijning al aan een tweede persing toe en vormt de aanleiding voor dit avondvullende concert.

Op After All This Time staan dertien grote, internationale, musical-hits die kenmerkend zijn voor de inmiddels meer dan dertig jarige carrière van Pia Douwes. Als extra bonustrack is het nummer “Mijn Leven Is Van Mij”, uit de musical Elisabeth, opgenomen in zeven verschillende talen. Drie nummers die nog nooit in het Engels te horen zijn geweest, zijn op verzoek van Pia Douwes, naar het Engels vertaald door Charles Hart, de veelvuldig onderscheiden tekstschrijver van musicals als The Phantom of the Opera, Aspects of Love en Bend It Like Beckham. De CD After All This Time van Pia Douwes is uitgebracht door HitSquad Records en is overal verkrijgbaar waar CD’s te koop zijn.

Tijdens het avondvullende concert zullen alle nummers van de CD live ten gehore worden gebracht, maar laat Pia Douwes ook een aantal minder bekende muzikale kanten van zichzelf aan bod komen. Bernd van den Bos en zijn combo staan garant voor een sublieme begeleiding.

After All This Time In Concert is alleen te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam op woensdag 28 februari 2018 om 20.30 uur. Kaarten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar aan de kassa van het DeLaMar Theater in Amsterdam, dagelijks vanaf 16.00 uur, telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 12.00 en 19.30 uur via 0900-33 52 627 (€1 per gesprek) en via www.delamar.nl.

www.piadouwes.com

FOTO: Roy Beusker

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.