Een nacht in de Efteling: de perspresentatie

Een nacht in de Efteling: de perspresentatie

Tekst: Dominique van der Meer Foto’s: Robin Swiers

Wat krijg je als je de humor van Jon van Eerd combineert met de wonderlijke wereld van de Efteling? ‘Een nacht in de Efteling’! Maandagavond 13 mei werd in een verlaten, zonnige Efteling, de cast gepresenteerd van deze nieuwe voorstelling die in december 2024 in première gaat.

Al anderhalf jaar wordt er door het Pretpakhuis van Jon van Eerd en de Efteling gewerkt aan deze theatervoorstelling. In ‘Een nacht in de Efteling’ worden de verhalen, sprookjes en het avontuurlijke van de Efteling gecombineerd met de hysterische komedie waarom Jon van Eerd bekend staat. Een soort Harrie Vermeulen meets de Efteling.

Terwijl wij door een lege Efteling wandelen, worden de castleden één voor één aan ons voorgesteld. De cast bestaat uit Patrick Martens, Zjon Smaal, Suzanna Pleiter, Cathalijne de Sonnaville, Lars Vaessen en Bente Bo Stoelwinder. Alle castleden zullen in de voorstelling meerdere rollen voor hun rekening nemen.

In ‘Een nacht in de Efteling’ beleven de twee zusjes Julia en Sophie (Bente en Cathalijne) een avontuur in de Efteling, maar of het nu een droom of werkelijkheid is? In de Efteling is iets vreemds aan de hand, de Fakir heeft ineens hoogtevrees en Roodkapje is haar jurkje kwijt. De zusjes moeten ervoor zorgen dat alle problemen voor openingstijd zijn opgelost.

‘Een nacht in de Efteling’ belooft een doldwaas avontuur te worden met hysterie, komedie, misverstanden en mooie decors. Meer informatie is te vinden op: https://www.pretpakhuis.nl/nide.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.