Een muzikale avond met Tony Neef…

Een muzikale avond met Tony Neef…

Tekst en foto’s: Stephan Markus

Afgelopen vrijdag gaf Tony Neef een intiem en gezellig concert in het Diekhuus in Middelharnis. Hij werd hierbij op piano begeleid door Steven Roox, die de afgelopen twee maanden met RooxLive al verschillende musicalconcerten organiseerde. Tony en Steven speelden eerder samen in Beauty and the Beast waar Tony de rol van Lumière speelde en Steven regelmatig op mocht als Het Beest.
De avond was gevuld met een gevarieerd programma van Sonneveld tot Elton John. Steven verraste Tony ook met melodieën wat het concert een leuk spontaan karakter gaf.
Een leuke verrassing was dat Tony Deborah, een goede vriendin van hem, uit het publiek haalde om samen het duet De Laatste Nacht uit de musical Miss Saigon te zingen. Tijdens het tweede concert wat Tony en Steven die avond gaven mocht ook Sanne, de dochter van Deborah, als speciale gast een liedje zingen.

Het was een gezellige avond in Middelharnis. RooxLive verzorgt de komende tijd meer van deze intieme, mooie concerten. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op www.rooxlive.com

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.