Een leven lang naar Holiday on Ice!

Een leven lang naar Holiday on Ice!

Deel je magische momenten van Holiday on Ice met ons

Holiday on Ice bestaat 80 jaar en dat moet gevierd worden.  Wie jarig is trakteert, maar wie jubileert geeft iets heel bijzonders weg… Wie weet ben jij het die binnenkort dit jubileum cadeau uitpakt! Holiday on Ice, de spectaculaire ijs show die al generatieslang harten verovert, maakt bekend dat het binnenkort vijf Lifetime-Tickets weggeeft, Oftewel één winnaar in elke speelstad in Nederland! Dit unieke Lifetime-Ticket geeft de gelukkige winnaars de mogelijkheid om elk jaar dat Holiday on Ice ons land aandoet helemaal gratis te genieten van een adembenemende voorstelling in een Nederlandse stad naar keuze voor twee personen. Een cadeau dus, dat een leven lang meegaat!

De extra feestelijke jubileumshow ‘A NEW DAY’ die op 8 december in Groningen in premiere gaat, belooft een betoverende ervaring te worden vol onvergetelijke momenten op het ijs. De combinatie van meeslepende muziek, verbluffende choreografie, indrukwekkende special effects en meer dan 300 verschillende kostuums voor de 40 topschaatsers neemt het publiek mee op een reis vol magie. 

Als kers op de taart maak je nu kans op een ticket voor het leven! Hoe maak je kans op deze prijs? Holiday on Ice nodigt je uit om je meest onvergetelijke Holiday on Ice moment online te delen op jouw social media. Dat kan in de vorm van een tekstje en/of foto of video waarop je jouw mooiste Holiday on Ice moment deelt en laat zien of lezen waarom je fan bent!

Hoe doe je mee?    
Deel je leukste Holiday on Ice moment op jouw social media kanalen (Instagram & Facebook) met de hashtag #EenLevenLangHolidayOnIce en tag @holidayonicenl. Door de hashtag te gebruiken, stem je in met het gebruik van jouw bericht door Holiday on Ice. De actie loopt van 15 november tot en met 27 december 2023. Voor meer informatie: www.holidayonice.nl .

Uit de inzendingen loten we per stad één winnaar die de rest van haar/zijn leven elk jaar met een introduceé onze gast is bij een van de shows naar keuze in Nederland.  De gelukkige winnaars worden bekend gemaakt op de Facebook en Instagrampagina’s van Holiday on Ice.

Data bekendmaking winnaars
Groningen – donderdag 30 november    
Rotterdam – donderdag 7 december        
Den Bosch – donderdag 14 december    
Amsterdam – donderdag 21 december    
Maastricht – donderdag 28 december

Holiday on Ice kijkt uit naar jouw deelname en hoopt je te verwelkomen bij zijn 80-jarig jubileumshow ‘A NEW DAY’ voor een onvergetelijke ervaring op het ijs! 

Reguliere tickets voor ‘A NEW DAY’ zijn verkrijgbaar vanaf €29,90 en speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn er tickets beschikbaar vanaf €19,90. Mis de kans niet om de magie van ‘A NEW DAY’ te ervaren!

Showschema en Locaties    
Groningen – MartiniPlaza: 8 t/m 10 december 2023    
Rotterdam – AHOY: 15 t/m 17 december 2023    
Den Bosch – Brabanthalen: 22 t/m 24 december 2023    
Amsterdam – RAI: 28 t/m 30 december 2023    
Maastricht – MECC: 5 t/m 7 januari 2024

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.